counter

Μαρίνα Λαμπροπούλου: Η σκληρή απάντηση στον Τάσο Ξιαρχό! "Δεν ασχολούμαι με ανθρώπους που…"

Μαρίνα Λαμπροπούλου: Η σκληρή απάντηση στον Τάσο Ξιαρχό! "Δεν ασχολούμαι με ανθρώπους που…"
Μαρίνα Λαμπροπούλου: Η σκληρή απάντηση στον Τάσο Ξιαρχό! "Δεν ασχολούμαι με ανθρώπους που…"

Η Μαρίνα Λαμπροπούλου μίλησε στην Άννα Ζηρδέλη και την κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα». Η ίδια, μεταξύ άλλων, έδωσε σκληρή απάντηση στον Τάσο Ξιαρχό, που είχε αποκαλέσει τους κριτές του «Dancing with the Stars» ασχέτους.

«Όταν ενημερώθηκα για τα νούμερα τηλεθέασης του Dancing With the Stars στεναχωρήθηκα. Όμως άρχιζε να με επηρεάζει και είπα “μην ασχολείσαι, συνέχισε να είσαι ο εαυτός σου”. Δεν ασχολούμαι με ανθρώπους που έχουν τόση πίκρα μέσα τους. Δε ξέρω τι να πω. Δεν μπορείς να ακυρώνεις ανθρώπους του χορού χρόνια, όπως ήμασταν και οι τέσσερις μας», είπε αρχικά η Μαρίνα Λαμπροπούλου.

Διαβάστε επίσης: Mαρίνα Λαμπρoπούλου για Στέφανο Δημουλά: “Δεν μου αρέσουν οι άνθρωποι που μου κουνάνε το δάχτυλο”

Η Μαρίνα Λαμπροπούλου μίλησε στη συνέχεια για την μητρότητα και για τον θάνατο του συζύγου της.

«Η πιο όμορφη στιγμή μου ήταν όταν γέννησα, παρότι δεν ζει ο πατέρας του, τον λατρεύω. Ο γιος μου είναι 13, ο σύζυγος μου “χάθηκε” όταν ο γιος μου ήταν 6. Τώρα του βγαίνει και το περνάμε όλο, πίστευα έχει ηρεμήσει μέσα του. Ο γιος μου όσο μεγαλώνει τόσο πονάει, επειδή έχει πεθάνει ο πατέρας του. Λυγίζω μόνη μου, κλείνω την πόρτα και λυγίζω. Θα ήθελα να υπάρχει η οικογένειά μου. Έστω να τον βλέπει. Αν ζούσε ο άνδρας μου θα έδινε αγάπη στο γιο μου», είπε η Μαρίνα Λαμπροπούλου.

Για το εάν έχει δεχθεί ανήθικη πρόταση, η ίδια αποκάλυψε πως: «Ένας δάσκαλος που τον έχουν όλοι εκεί ψηλά, μας πέταγε το παπούτσι του την ώρα της διδασκαλίας. Κάποια στιγμή του το είπα. Δεν μου έχει γίνει ποτέ ανήθικη πρόταση, επειδή ήμουν “αγριοκάτσικο”, έτσι με έλεγε και ο Μανουσάκης».

«Σε ένα γύρισμα, κάναμε τους κλέφτες και την ώρα που πήγαμε να μπούμε μέσα, ήρθαν 10 περιπολικά και με έπιασαν», ανέφερε η Μαρίνα Λαμπροπούλου, αποκαλύπτοντας ένα αστείο και άβολο περιστατικό σε γύρισμα.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR