counter

Μαρίνα Ασλάνογλου: Είναι ζευγάρι με τον Άλκι Κούρκουλο;

Μαρίνα Ασλάνογλου: Είναι ζευγάρι με τον Άλκι Κούρκουλο;
Μαρίνα Ασλάνογλου: Είναι ζευγάρι με τον Άλκι Κούρκουλο;

Μαρίνα Ασλάνογλου

Η Μαρίνα Ασλάνογλου έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ! και μίλησε ανοιχτά για την προσωπική της ζωή. Η Μαρίνα Ασλάνογλου αναφέρθηκε στα δημοσιεύματα που την θέλουν ζευγάρι με τον Άλκι Κούρκουλο, το ενδεχόμενο ενός δεύτερου γάμου αλλά και τον ερχομό ενός παιδιού στη ζωή της.

Τελευταίο δημοσίευμα σε θέλει ζευγάρι με τον Άλκι Κούρκουλο.

"Ο Χριστός και η Παναγία! Ο Άλκις είναι αγαπημένος μου φίλος, που με χαρά και συγκίνηση ήρθε στο καμαρίνι μου να με συγχαρεί. Δεν υπάρχει καμία βάση σε αυτά που γράφονται. Είμαστε φίλοι".

Θα ξαναπαντρευόσουν;

"Όχι. Δεν θα ξαναπαντρευόμουν. Βασικά, για να μη λέω μεγάλα λόγια, στη φάση που είμαι δεν το σκέφτομαι καθόλου. Με ρωτάνε για τη μητρότητα, αν χτυπάει το βιολογικό μου ρολόι και τους απαντώ πως είναι «σιωπηλό», δεν υπάρχει. Αν προέκυπτε κάποια στιγμή στη ζωή μου, θα το σκεφτόμουν, αλλά από μόνη μου δεν θα μπω στη διαδικασία αυτή. Βλέπω τα ανίψια μου που τα λατρεύω, αλλά δεν έχω υπομονή. Είναι και η δουλειά του ηθοποιού που απαιτεί διαρκώς εγρήγορση".

Μήπως αφοσιώνεσαι πιο πολύ στη δουλειά σου;

"Παράλληλα με τη δουλειά μου ζω. Δεν αφοσιώνομαι μόνο στον ρόλο. Απλά ένα παιδί είναι μεγάλη ευθύνη, την οποία δεν ξέρω αν μπορώ να διαχειριστώ."

Διαβάστε περισσότερα στο ΟΚ! που κυκλοφορεί.

Εξώφυλλο ΟΚ 419

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR