counter

Μαρίνα Ασλάνογλου: Η εξομολόγηση για τις εξωσωματικές και τις δυσκολίες στην εγκυμοσύνη

Μαρίνα Ασλάνογλου: Η εξομολόγηση για τις εξωσωματικές και τις δυσκολίες στην εγκυμοσύνη
Μαρίνα Ασλάνογλου: Η εξομολόγηση για τις εξωσωματικές και τις δυσκολίες στην εγκυμοσύνη

Μια συνέντευξη εφ΄ όλης της ύλης παραχώρησε η Μαρίνα Ασλάνογλου στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τον Άρη Καβατζίκη. Η ηθοποιός μεταξύ άλλων μίλησε για τις εξωσωματικές που έκανε και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της.

Διαβάστε επίσης! Συγκλονίζει η Μαρίνα Ασλάνογλου: "Η περιουσία στη Μάνδρα κάηκε και πλημμύρισε το εξοχικό στη Σκιάθο"

Μαρίνα Ασλάνογλου – Η εξομολόγηση για τις εξωσωματικές και τις δυσκολίες στην εγκυμοσύνη

Έχασα δέκα κιλά, είχα πάρει βάρος από τις τρεις εξωσωματικές προσπάθειες. Πολλές ορμόνες και φάρμακα, ο γιατρός μού είχε πει ότι θα αργήσω να επανέλθω. Ήρθε ο κορονοϊός και δεν είχαμε δουλειά, ο μεταβολισμός μου δεν είχε ξεμπλοκάρει μέχρι που αποφάσισα να προσέχω συστηματικά και πήρε μπρος.

Πολλές γυναίκες κρύβουν τις εξωσωματικές, το θεωρούν ταμπού. Είναι επώδυνη κατάσταση για τη γυναίκα γιατί αισθάνεται ότι αυτή φταίει. Το πέρασα κι εγώ, δεν το έβαλα κάτω με την πρώτη αποτυχημένη προσπάθεια, είπα δεν έχασα τον αγώνα, θα συνεχίσω. Είχα δώσει στον εαυτό μου το περιθώριο των τριών προσπαθειών.

Είναι επώδυνη και η διαδικασία του τηλεφωνήματος, όταν σε παίρνουν και σου λένε «δεν είστε έγκυος» κι εσύ κλαις. Την ημέρα που έλαβα το χαρμόσυνο τηλεφώνημα, το προηγούμενο βράδυ έκανα τον πιο γαλήνιο ύπνο της ζωής μου. Ξύπνησα το πρωί και είπα κάτι καλό θα γίνει. Υπάρχουν γυναίκες που έχουν ταλαιπωρηθεί πάρα πολύ. Εγώ έκανα μέσα σε εννέα μήνες τρεις προσπάθειες γιατί είχα βάλει τον οργανισμό μου σε μια διαδικασία, ήταν σε μια ενεργοποίηση και είπα δεν πρέπει να το αφήσω. Δε θα ξαναδοκίμαζα, γι’ αυτό δεν έκανα και δεύτερο παιδάκι.

Είχα πολύ δύσκολη εγκυμοσύνη, έμεινα ακίνητη στο κρεβάτι δύο μήνες, είχα διαβήτη κύησης, θρομβοφιλία, έκανα ινσουλίνες, έπαθα αποκόλληση. Το χειρότερο με την εγκυμοσύνη μου ήταν ότι πήγα στο νοσοκομείο γιατί μπορεί να έχανα το παιδί», είπε η Μαρίνα Ασλάνογλου.

Photo Credits: NDP

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR