counter

Μαριάντα Πιερίδη & Δημήτρης Κατριβέσης: Οι δηλώσεις της κουμπάρας τους, Ντίνας Νικολάου για την κρίση στον γάμο τους

Μαριάντα Πιερίδη & Δημήτρης Κατριβέσης: Οι δηλώσεις της κουμπάρας τους, Ντίνας Νικολάου για την κρίση στον γάμο τους
Μαριάντα Πιερίδη & Δημήτρης Κατριβέσης: Οι δηλώσεις της κουμπάρας τους, Ντίνας Νικολάου για την κρίση στον γάμο τους

Η Μαριάντα Πιερίδη μετά τις φήμες και τα δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι το τελευταίο διάστημα αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα στον γάμο της με τον γνωστό σεφ, Δημήτρη Κατριβέση θέλησε να ξεκαθαρίσει όσα συμβαίνουν.

Όσα είπε η Μαριάντα Πιερίδη για τις φήμες χωρισμού της από τον Δημήτρη Κατριβέση

«Για να το ξεκαθαρίσω και αυτό. Περίεργη περίοδος. Λίγο πριν ολοκληρωθούν οι καλοκαιρινές εκπομπές, έγινε κάτι κατά τη διάρκεια της εκπομπής που ήταν σοκαριστικό. Δεν έχει τύχει να το αντιμετωπίσω ξανά στην προσωπική μου ζωή. Το μοιράστηκα με την Φελίσια γιατί εκείνη τη στιγμή ήταν δίπλα μου και… μαζικά εγκεφαλικά. Μου έστειλαν πολλά σε μήνυμα. Το έψαξα γιατί είμαστε 9 χρόνια μαζί. Το λέω ξεκάθαρα γιατί είναι κάτι που συμβαίνει. Όλο αυτό ήταν ένα τσουνάμι που με πήρε και με σήκωσε και με έριξε ξανά. Χαμός. Μου μίλησε και ο ίδιος. Τώρα είναι θέμα διαχείρισης και των δυο μας. Ό,τι και αν είναι, είναι σκληρό και αιτία χωρισμού, αλλά όταν είσαι με έναν άνθρωπο τόσα χρόνια, καταλαβαίνεις ότι μπορεί να είμαι και εγώ στη θέση του. Το θέμα είναι ότι όταν καλείσαι να αντιμετωπίσεις κάτι τέτοιο κι όταν κι ένας άλλος άνθρωπος παρακολουθεί αυτό που κάνεις στην τηλεόραση και σε βλέπει και φροντίζει εκείνη τη στιγμή που είσαι σε διάλειμμα να σου στείλει κάτι. Προσπάθησα να διαχειριστώ όσο καλύτερα γιατί πίστευα ότι θα μπορούσα να κάνω κάποιο λάθος επικοινωνιακό είτε κατά τη διάρκεια της εκπομπής είτε σε κάτι άλλο και προσπάθησα να είμαι πάνω από όλα άνθρωπος» αποκάλυψε η Μαριάντα Πιερίδη.

Δείτε επίσης - Μαριάντα Πιερίδη: Η ανάρτηση όλο νόημα μετά τις δηλώσεις της για την κρίση στον γάμο της

Την Παρασκευή 22/9, η κουμπάρα του ζευγαριού, Ντίνα Νικολάου μίλησε στην εκπομπή “Super Κατερίνα” και στη δημοσιογράφο Ελισάβετ Οικονόμου τονίζοντας πως έυχεται να ξεπεράσουν όποιο πρόβλημα υπάρχει.

Μαριάντα Πιερίδη & Δημήτρης Κατριβέσης – Όσα δήλωσε η κουμπάρα του ζευγαριού 

«Με τον Δημήτρη και τη Μαριάντα έχω μια πολύ δυνατή σχέση. Τους αγαπώ πολύ και τους δυο. Για ένα τόσο ευαίσθητο και προσωπικό θέμα δε μπορώ να έχω καμία άποψη. Εγώ θέλω να είναι ευτυχισμένοι κι ερωτευμένοι και εύχομαι από καρδιάς να ξεπεράσουν όποιο πρόβλημα υπάρχει μεταξύ τους. Άλλωστε, όλα τα ζευγάρια κατά καιρούς περνάνε μια δοκιμασία» ανέφερε η κουμπάρα του ζευγαριού.

Δείτε στο ακόλουθο βίντεο όσα είπε η Μαριάντα Πιερίδη:

Πηγή εξωτερικής φωτογραφίας – Πρακτορείο NDP

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR