counter

Μαριάντα Πιερίδη: Η ανάρτηση όλο νόημα μετά τις δηλώσεις της για την κρίση στον γάμο της

Μαριάντα Πιερίδη: Η ανάρτηση όλο νόημα μετά τις δηλώσεις της για την κρίση στον γάμο της
Μαριάντα Πιερίδη: Η ανάρτηση όλο νόημα μετά τις δηλώσεις της για την κρίση στον γάμο της

Μια ανάρτηση όλο νόημα πραγματοποίησε η Μαριάντα Πιερίδη στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram λίγες ημέρες μετά την απόφασή της να μιλήσει δημόσια για την κρίση στον γάμο της με τον σύζυγό της.

Μαριάντα Πιερίδη – Αυτός είναι ο λόγος που μίλησε δημόσια για την κρίση στον γάμο της με τον Δημήτρη Κατριβέση

 «Το έκανα για να μην αφήνω να υπάρχει αυτή η παραφιλολογία σε sites και εκπομπές. Ξεκαθάρισε λίγο την κατάσταση, από εκεί και πέρα προχωράμε και ό,τι είναι να γίνει, θα γίνει. Τα παιδιά, αν και δε μιλάνε συχνά για να εκφράσουν αυτά που σκέφτονται, αλλά τα καταλαβαίνουν όλα, από όσο ξέρω τον δικό μου γιο τουλάχιστον. Θέλω να τον έχω όσο το δυνατόν περισσότερο προστατευμένο. Όπως καταλαβαίνεις, είναι ένα παιδάκι που είναι σε μια ηλικία που μπαίνει στο διαδίκτυο και γι’ αυτό ήθελα με την ανάρτηση που έκανα να βάλω μια μικρή τάξη» ανέφερε αρχικά η Μαριάντα Πιερίδη.

Δείτε επίσης - Μαριάντα Πιερίδη: Στο πλευρό της ο πατέρας του παιδιού της και πρώην σύντροφός της! "Ήξερα τι πρόβλημα υπάρχει"

Στη συνέχεια η τραγουδίστρια αποκάλυψε: «Άσε τα προσωπικά. Τα προσωπικά θα μείνουν προσωπικά. Ήταν ένα τσουνάμι. Το ότι βγήκε και μίλησε ο σύζυγός μου σε μια εκπομπή είναι το λιγότερο. Μπορεί να βγει σε όσες εκπομπές θέλει, να κάνει ό,τι θέλει, δε μπορώ να του πω κάτι, ας κάνει αυτό που αισθάνεται, αρκεί να το ξέρω. Δε ξέρω τι θα γίνει με τον σύζυγό μου. Μου στέλνει μηνύματα τώρα».

Μαριάντα Πιερίδη - Η ανάρτηση όλο νόημα της τραγουδίστριάς

«Όσο στέκεσαι σε μια κακή στιγμή, τόσο μεγαλύτερη δύναμη της δίνεις να σε βλάψει» έγραψε χαρακτηριστικά στην νέα της ανάρτηση η Μαριάντα Πιερίδη.

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση της Μαριάντα Πιερίδη:

Photo Credits: Instagram @mariada.s.pieridi

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR