counter

Μαριάννα Τουμασάτου: "Είχα φάει πάρα πολύ ξύλο και πήγα στο νοσοκομείο με διάσειση"

Μαριάννα Τουμασάτου:  "Είχα φάει πάρα πολύ ξύλο και πήγα στο νοσοκομείο με διάσειση"
Μαριάννα Τουμασάτου: "Είχα φάει πάρα πολύ ξύλο και πήγα στο νοσοκομείο με διάσειση"

Καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον» βρέθηκε την Παρασκευή η Μαριάννα Τουμασάτου, η οποία παραχώρησε μια συνέντευξη εφ΄όλης της ύλης στον Φώτη Σεργουλόπουλο και την Τζένη Μελιτά.  

Η ηθοποιός μεταξύ άλλων ανέφερε πως παλαιότερα ήταν επιρρεπής σε καβγάδες στον δρόμο και μια φορά “έφαγε” τόσο ξύλο που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με διάσειση.

Διαβάστε επίσης! Μαριάννα Τουμασάτου: "Είναι χαρά μου η κόρη μου να κάνει κοπάνες και να πηγαίνει σε πορείες"

Η Μαριάννα Τουμασάτου για το ξύλο που έφαγε

«Δεν είναι ότι έχω ελαττώσει κάτι στις πορείες και τα λοιπά. Απλά δεν πλακώνομαι στο ξύλο πια. Κατέβαινα από το αυτοκίνητο και… Το έχω πει και σε μία συνέντευξη, είχα φάει πάρα πολύ ξύλο, είχα πάει στο νοσοκομείο με διάσειση. Με χτύπησαν πολύ άσχημα και από τότε σταμάτησα τους πολλούς καβγάδες. Με τη νταλίκα ήταν άλλο. Με στρίμωξε μία νταλίκα, κατέβηκα και επειδή δεν μου έδινε τα στοιχεία του, σκαρφάλωσα πάνω στη νταλίκα, πιάστηκα από τον υαλοκαθαριστήρα, πάτησα πάνω στον προφυλακτήρα για να δω πάνω την ασφάλεια, τα στοιχεία του.

Στο άλλο περιστατικό δεν κάλεσα την αστυνομία, έμεινα λιπόθυμη. Πήγα μετά στην αστυνομία και έκανα μήνυση κατά αγνώστου. Έγινε σε έναν χωματόδρομο η φασαρία. Το έμαθα μετά, γιατί δεν τη θυμάμαι την κοπέλα. Ανέβηκε η κοπέλα με ένα μηχανάκι, είδε το περιστατικό, κατέβηκε στον κεντρικό δρόμο και έφερε βοήθεια. Προφανώς αυτός κατάλαβε ότι η κοπέλα πηγαίνει να φέρει βοήθεια και έφυγε. Αλλά με άφησε αιμόφυρτη και χωρίς αισθήσεις μέσα στο αυτοκίνητο πεταμένη. Δεν έγινε δικαστήριο, πού να βρεθεί αυτός τώρα; Πρέπει να ήταν υπό την επήρεια. Όχι ότι αυτό τον δικαιολογεί, απλά το λέω», είπε η Μαριάννα Τουμασάτου.

 

Photo Credits: NDP

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR