counter

Μαριάννα Τουμασάτου: "Είναι χαρά μου η κόρη μου να κάνει κοπάνες και να πηγαίνει σε πορείες"

Μαριάννα Τουμασάτου: "Είναι χαρά μου η κόρη μου να κάνει κοπάνες και να πηγαίνει σε πορείες"
Μαριάννα Τουμασάτου: "Είναι χαρά μου η κόρη μου να κάνει κοπάνες και να πηγαίνει σε πορείες"

Μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε η Μαριάννα Τουμασάτου στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και στον Στέφανο Κωνσταντινίδη.

Η αγαπημένη ηθοποιός μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις συγκρούσεις της, στις πορείες διαμαρτυρίας αλλά και στην κόρη της.

 Όσα είπε η Μαριάννα Τουμασάτου

«Έχω έρθει σε σύγκρουση στη δουλειά και ήμουν ανυποχώρητη, άλλα ήταν ελάχιστες οι περιπτώσεις. Ο τρόπος που θα διαχειριστείς μία σύγκρουση έχει να κάνει και με τον τρόπο του άλλου. Αν κάποιος σε μία σύγκρουση κάνει το «κριάρι» θα κάνω πίσω, αλλά την τρίτη φορά θα γίνω κι εγώ “ταύρος”», ανέφερε αρχικά η Μαριάννα Τουμασάτου.

 «Στο σχολείο αγωνιζόμουν για τα δικαιώματα των μαθητών, ήμουν όπου γάμος και χαρά “η μπιρμπίλω πρώτη”. Είναι χαρά μου η κόρη μου να κάνει κοπάνες, να πάει σε πορείες και να διεκδικεί το δίκιο της με ευγένεια. Συνεχίζω να πηγαίνω σε πορείες. Έχω εξηγήσει στην κόρη μου ότι θα πολεμάω μέχρι τέλους γι’ αυτά που πιστεύω. Δεν ισχύει ότι τα παιδιά μας γίνονται αντίγραφο μας. Θα κρατήσουν από εμάς ό,τι θέλουν. Μπαμπάς και κόρη έχουν κάνει κόμμα στο σπίτι και εγώ φαίνομαι η πιο αυστηρή. Ο δεσμός της μητέρας με τα παιδιά είναι αδιάρρηκτος. Δεν διαφωνούμε ποτέ μπροστά στην κόρη μας με τον Αλέξανδρο Σταύρου, κρατάμε κοινή γραμμή σε αυτά που λέμε» τόνισε η ηθοποιός.

Δείτε επίσης - Μαριάννα Τουμασάτου για Αλέξανδρο Σταύρου: "Θα κλείσουμε 19 χρόνια, δεν καταλαβαίνω πώς πέρασαν, είναι σαν χθες"

Παράλληλα, η Μαριάννα Τουμασάτου πρόσθεσε: «Στην Ελλάδα έχουμε ατιμώρητους κακοποιητές προς όλες τις κατευθύνσεις, είμαστε «μπάτε σκύλοι αλέστε». Μου ακούγεται μία χαρά ο γάμος των ομοφυλοφίλων. Είναι ανοησίες ότι τα παιδιά τους θα γίνουν ομοφυλόφιλα. Θέλω η κόρη μου να είναι ευτυχισμένη, γερή και ας γίνει ό,τι θέλει. Δεν έχω πει ποτέ στην κόρη μου «τι έκανα για να σε μεγαλώσω», δεν κρεμάστηκα από τον πολυέλαιο».

Δείτε στο ακόλουθο βίντεο όσα είπε η Μαριάννα Τουμασάτου:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR