counter

Μαρία Σολωμού: Πώς μίλησε στον 8χρονο γιο της για το χωρισμό από το Μάριο Αθανασίου;

Μαρία Σολωμού: Πώς μίλησε στον 8χρονο γιο της για το χωρισμό από το Μάριο Αθανασίου;
Μαρία Σολωμού: Πώς μίλησε στον 8χρονο γιο της για το χωρισμό από το Μάριο Αθανασίου;

Μαρία Σολωμού

Συνέντευξη στο περιοδικό People και στην δημοσιογράφο Χριστίνα Ζάχου παραχώρησε η Μαρία Σολωμού και μεταξύ άλλων μίλησε για τον μοναχογιό της Αλέξανδρο, ο οποίος έχει ξεκινήσει ήδη τα πρώτα του παιδικά "φλερτ".

Αλήθεια, φοβάται η Μαρία Σολωμού τη στιγμή που κάποια κοπέλα θα πληγώσει την καρδιά του μοναχογιού της; "Δεν το συζητώ, θα πεθάνω. Εγώ στεναχωριέμαι αφόρητα μόνη μου με διάφορα πράγματα. Όταν κάτι είναι σοβαρό και με έχει στεναχωρήσει δεν του το δείχνω. Πάω, χτυπιέμαι μόνη μου κι έπειτα γυρνάω πίσω ψύχραιμη και του λέω να βρούμε τη λύση. Θέλω να τα παίρνω λίγο ελαφρά τα πράγματα, γιατί θα έρθει αυτή η εφηβεία που όλοι γίνονται drama queens όλοι. Στην εφηβεία τα βλέπεις όλα δραματικά, γι΄αυτό θέλω να μάθει από νωρίς ότι για όλα υπάρχει λύση".

Η Μαρία Σολωμού ωστόσο μιλά και για το πως μίλησε στον γιο της Αλέξανδρο για τον χωρισμό από τον Μάριο Αθανασίου: "Του μίλησα, αλλά τα είχε καταλάβει πολύ πριν μιλήσουμε. Μου έλεγε "ξέρω", "ξέρω". Τα πράγματα που σε ενοχλούν δεν θέλεις να τα συζητήσεις, οπότε έχουμε βρει άλλους τρόπους να του τα περνάμε. Νομίζω, όμως, πως είναι πολύ τυχερός, γιατί τον μπαμπά του τον βλέπει συχνά, μιλάνε στο τηλέφωνο, έρχεται στο σπίτι. Είναι σημαντική η καλή σχέση των γονιών με τα παιδιά,γιατί αντιλαμβάνονται τα πάντα". 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR