counter

Μάρα Δαρμουσλή: Στροφή στην καριέρα της! Από μοντέλο...

Μάρα Δαρμουσλή: Στροφή στην καριέρα της! Από μοντέλο...
Μάρα Δαρμουσλή: Στροφή στην καριέρα της! Από μοντέλο...

Μάρα Δαρμουσλή

Η Μάρα Δαρμουσλή μετά από μια σημαντική καριέρα στο modeling αποφάσισε να αλλάξει πορεία στην επαγγελματική της ζωή και να γίνει ηθοποιός!

Η Μάρα Δαρμουσλή που ολοκλήρωσε τις σπουδές της στην υποκριτική θα ανέβει στο θεατρικό σανίδι πρωταγωνιστώντας στην παράσταση "Λευτεριά στη Μήδεια".

Το πρώην μοντέλο μιλώντας για τις κριτικές που μπορεί να γραφτούν για εκείνη και τις υποκριτικές της ικανότητες απαντά: "Ας γραφτούν κριτικές. Θα χαρούμε να ασχοληθούν μαζί μας. Προσωπικά κάνω επιλογές και παίρνω την ευθύνη των πράξεών μου".

Η Μάρα Δαρμουσλή δεν διστάζει να μιλήσει ανοιχτά και για την νευρική ανορεξία, μια ασθένεια με την οποία στο παρελθόν, είχε έρθει και εκείνη αντιμέτωπη: "Της μόδας τότε ήταν τα αδύναμα και αδύνατα μοντέλα. Έχω ένα σώμα το οποίο θέλω και απαιτώ με αγάπη και σεβασμό να ακολουθεί τις ανάγκες και τις επιθυμίες μου" λέει σήμερα η Μάρα Δαρμουσλή.

Το μοντέλο ξέκλεψε λίγα λεπτά από την πρόβα της και μίλησε στo δελτίο ειδήσεων του Star για την νέα της πορεία στο θεατρικό σανίδι. Δείτε το Video  

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR