counter

Μάνος Νιφλής: Ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας του με το Open

Μάνος Νιφλής: Ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας του με το Open
Μάνος Νιφλής: Ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας του με το Open

Τους τηλεθεατές της εκπομπής «Ανοιχτή επικοινωνία» στο Open αποχαιρέτησε το πρωί της Παρασκευής ο Μάνος Νιφλής.

«Φτάσαμε στο τέλος της φετινής σεζόν όχι όλοι μας. Από την Δευτέρα θα είστε εδώ παρεούλα. Εγώ κάπου εδώ αποχαιρετώ για το καλοκαίρι, να ξεκουραστούμε κι εμείς λίγο. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Χρήστο Παναγιωτόπουλο που μας και μου έδωσε αυτήν την ευκαιρία να συμμετέχω σε αυτήν την εκπομπή αυτήν τη σεζόν» είπε ο Μάνος Νιφλής στο φινάλε της εκπομπής, φιλώντας παράλληλα το χέρι της Χρύσας Φώσκολου.

Η ανάρτηση του Μάνου Νιφλή

Λίγες ώρες μετά, ο Μάνος Νιφλής με ανάρτησή του στο Facebook ενημέρωσε πως η συνεργασία του με το Open ολοκληρώθηκε και μετά από έναν χρόνο αποχωρεί από το κανάλι της Παιανίας.

«Έκλεισε ο κύκλος συνεργασίας με το Open έπειτα από μία πολύ δύσκολη, ειδησεογραφικά, περίοδο. Οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Χρήστο Παναγιωτόπουλο που μου έδωσε την ευκαιρία να συμπαρουσιάσω μία σημαντική, για τον σταθμό, εκπομπή αλλά και σε όλους όσοι δουλέψαμε για να βγαίνει στον αέρα καθημερινά.

Διαβάστε επίσης: Ελισάβετ Μουτάφη: Αποκάλυψε ποια είναι η σχέση της με τις κόρες του συζύγου της Mάνου Nιφλή

Στην Γεωργία Λινάδρου που σήκωσε το βάρος της αρχισυνταξίας, τον Σπύρο Φρεμεντίτη, την Αγαθή Χατζή, τον Φάνη Καραμπατσάκη, την Δήμητρα Σέκη, την Μαρία Ζαφειρίου, τον Νίκο Γιαπρακά, τον Αντώνη Τσολναρά, τον Κλέαρχο Μαρουσάκη και όλους τους τεχνικούς του καναλιού. Χρύσα Φώσκολου σ´ευχαριστώ διότι μαζί μπορέσαμε να διαχειριστούμε δύσκολες καταστάσεις αλλά και μάθαμε ο ένας από τον άλλο», έγραψε ο Μάνος Νιφλής.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR