counter

Ελισάβετ Μουτάφη: Αποκάλυψε ποια είναι η σχέση της με τις κόρες του συζύγου της Μάνου Νιφλή

Στην κάμερα της εκπομπής “Pop Up” και στη δημοσιογράφο Χριστιάνα Κοχλατζή μίλησε το μεσημέρι της Τετάρτης, η Ελισάβετ Μουτάφη.

Η γνωστή ηθοποιός, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στα επαγγελματικά της ενώ και στη σχέση που έχει με τις δύο κόρες του συζύγου της, Μάνου Νιφλή.

«Το λατρεύω το θέατρο αλλά πάντα δεν ήθελα να κάνω μόνο αυτό. Λατρεύω και τα γυρίσματα, είτε αυτά είναι στην τηλεόραση είτε είναι στον κινηματογράφο. Οπότε όσοι ήθελαν να κάνουν μόνο θέατρο, το οποίο το σέβομαι απόλυτα, όταν δεν έχεις δουλειά και γίνονται και ωραίες δουλειές στην τηλεόραση, καλώς το κάνουν», είπε η Ελισάβετ Μουτάφη.

Στη συνέχεια, σημείωσε: «Νιώθω σαν μαμά με τις κούκλες κόρες του συζύγου μου. Γιατί έχουν μια υπέροχη μαμά που έχουν μια εξαιρετική σχέση. Νιώθω κολλητή τους φίλη και πολύ ευτυχισμένη. Είναι δυο υπέροχα πλάσματα και αυτό είναι πάρα πολύ σημαντικό.

Η σχέση μας προχωράει αβίαστα και όμορφα, όχι μόνο λόγω του Μάνου αλλά και των ίδιων των κοριτσιών. Δεν τις αγαπάω επειδή αγαπάω τον Μάνο. Τις αγαπάω επειδή είναι η Ισιδώρα και η Κωνσταντίνα. Είναι πολύ απλά τα πράγματα».

Δείτε το παραπάνω βίντεο.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR