counter

Μαμά μου! Δείτε την Lady Gaga εντελώς άβαφη!

Μαμά μου! Δείτε την Lady Gaga εντελώς άβαφη!
Μαμά μου! Δείτε την Lady Gaga εντελώς άβαφη!

Lady Gaga

Τώρα εξηγείται το γεγονός ότι η Lady Gaga αποκαλεί τους followers στο instagram “τέρατα”. Αφού η star τους δεν απέχει και πολύ από ένα τέρας στην όψη όντας άβαφη. Η μεγάλη star πήρε τον υπνάκο της στο αναπαυτικό της κρεβάτι και ξύπνησε με κέφια καθώς θέλησε ένα καλημερίσει τους followers της με μια φωτογραφία της την ώρα που πρωτοάνοιξε τα ματάκια της.

Η Lady Gaga πόζαρε στο φακό του κινητού της άβαφη, χωρίς ίχνος μακιγιάζ λίγα λεπτά αφού είχε ξυπνήσει. Το θέαμα το λες επιεικώς απογοητευτικό καθώς η διάσημη τραγουδίστρια είναι απόδειξη του ότι ένα καλό χτίσιμο – μακιγιάζ μπορεί να κρύψει κάθε ατέλεια που ενδεχομένως να έχει ένα πρόσωπο.

Μπορεί με τη μουσική της και τη δισκογραφία της αλλά και τις εκκεντρικές της επιλογές στο ντύσιμο να κάνει αίσθηση και να έχει κερδίσει τον τίτλο μιας νέας star της pop μουσικής σκηνής αλλά ανεβάζοντας τη συγκεκριμένη φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram απογοήτευσε.

Εμείς αναρωτιόμαστε, η Lady Gaga, έτσι όπως ξύπνησε άβαφη, δεν είδε τον εαυτό της πριν αναρτήσει τη φωτογραφία ή είναι τόσο ακομπλεξάριστη star με απίστευτη σιγουριά στον εαυτό της;

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR