counter

Μαίρη Χρονοπούλου: Η οικιακή της βοηθός μιλάει πρώτη φορά στην κάμερα! "Έπαιρνα τηλέφωνο και δεν απαντούσε..."

Στο "Πρωινό" και τον Γιώργο Λιάγκα μίλησαν η οικιακή βοηθός της Μαίρης Χρονοπούλου, η οποία και τη βρήκε πεσμένη στο πάτωμα, αναίσθητη, μετά το ατύχημα που είχε στο σπίτι της αλλά και ο οικογενιακός της φίλος, Θωμάς Χούντας, ο οποίος από τη πρώτη στιγμή ήταν στο πλευρό της.

"Είναι πολύ βαριά η κατάστασή της, όπως ήτανε. Έλειπα, είχα ρεπό, το απόγευμα κατάλαβα... επειδή συνήθως έπαιρνα τηλέφωνο και δεν απαντούσε, το κατάλαβα... ξεκίνησα να πάω σπίτι αλλά ήμουν στην Αθήνα και ήταν μακριά η Παιανία", είπε στην αρχή η οικιακή της βοηθός.

Διαβάστε επίσης: Μαίρη Χρονοπούλου: "Δεν είναι καλά τα πράγματα προς το παρόν, προσευχηθείτε να επανέλθει"

 

"Δυστυχώς η κατάσταση δεν είναι καλή, διασωληνώθηκε, από την πρώτη στιγμή είπαν οι γιατροί δεν είναι καλή η κατάστασημ ευελπιστούμε μόνο στο να αναρρώσει γρήγορα να ξυπν΄σει, να ανοίξει τα μάτια της, να μιλήσουμε... Με έχει ταράξει αυτό, δεν το περιμένα. Την Κυριακή ήταν μόνη της, η κοπέλα που έχει σπίτι είναι σε άδεια. Μιλήσαμε στις 15.30 και ήθελε να κοιμηθεί και της είπα 'μη σηκωθείς Μαιρούλα μου'γιατί τον τελευταίο καιρό ζαλιζόταν. 'Δε θα σηκωθώ, θα είμαι στο κρεβάτι συνέχεια, μην ανησυχείς', μου είπε. Πάντως στις 7.40 που γύρισε η κοπέλα από την άδεια ήταν κάτω, τη βρήκε κάτω και δεν ξέρουμε πόση ώρα ήταν κάτω. Το βασικό είναι ότι δεν είχε της αισθήσεις της και δεν ξέρουμε πόση ώρα ήταν κάτω. Οι γιατροί μας είπαν από τη πρώτη στιγμή ότι η κατάστασή της είναι πολύ σοβαρή", ανέφερε ο Θωμάς Χούντας. 

Δείτε περισσότερα στο παραπάνω βίντεο.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR