counter

Μαίρη Χρονοπούλου: "Δεν είναι καλά τα πράγματα προς το παρόν, προσευχηθείτε να επανέλθει"

Μαίρη Χρονοπούλου: "Δεν είναι καλά τα πράγματα προς το παρόν, προσευχηθείτε να επανέλθει"
Μαίρη Χρονοπούλου: "Δεν είναι καλά τα πράγματα προς το παρόν, προσευχηθείτε να επανέλθει"

Στην εντατική του νοσοκομείου Ευαγγελισμός συνεχίζει να νοσηλεύεται η Μαίρη Χρονοπούλου, η οποία δίνει μεγάλη μάχη για τη ζωή της.

Ο φίλος της σπουδαίας ηθοποιού, Θωμάς Χούντας, μίλησε στο «Mega Καλημέρα» για την κατάσταση της υγείας της και κάλεσε τον κόσμο να προσευχηθεί για εκείνη.

«Δεν είναι καλά τα πράγματα παιδιά προς το παρόν, αλλά ας κάνουμε λίγο υπομονή, εκτός από τα δημοσιεύματα τα οποία είδατε. Περιμένουμε να μας πουν οι γιατροί αν τα πράγματα θα πάνε καλύτερα ή χειρότερα. Προς το παρόν είναι σε στάσιμη κατάσταση, διασωληνωμένη και η γυναίκα δίνει την μεγάλη μάχη της ζωή της, για να κρατηθεί στη ζωή. Είμαι πάρα πολύ στεναχωρημένος και καταρρακωμένος από όλη την ημέρα στο νοσοκομείο. Προσευχηθείτε παιδιά, προσευχηθείτε να επανέλθει και να δώσει σημεία ζωτικότητας περισσότερης», είπε ο στενός φίλος της Μαίρης Χρονοπούλου.

Διαβάστε επίσης: Mαίρη Xρονοπούλου: Η καριέρα, οι γάμοι και το τραγικό ατύχημα με το κερί

Μιλώντας στην On Time, η Νίνο, η κοπέλα που φροντίζει τη Μαίρη Χρονοπούλου και τη βρήκε στο σπίτι μετά από το ατύχημα, είπε: «Όταν ήρθα, τη βρήκα στο σαλόνι, πεσμένη στο πάτωμα και είχε πολύ λίγο αίμα στη μύτη. Ήταν αναίσθητη. Πήρα τον κ. Θωμά και μέσα σε λίγα λεπτά ήρθε. Εγώ δεν ήξερα τι να κάνω και τη σκέπασα με ένα πάπλωμα. Δεν ήξερα τι να κάνω. Είμαι χαμένη. Αυτό που έπαθα όταν τη βρήκα. Είμαι σε σοκ. Τώρα είμαι σπίτι. Ήρθαμε από το νοσοκομείο επτά η ώρα. Τον τελευταίο καιρό είχε κάποια προβλήματα υγείας και είχε κάνει και κάποιες επεμβάσεις. Είναι πολύ δυνατή γυναίκα. Πιστεύω ότι θα τα καταφέρει. Κάνω συνέχεια προσευχή».

Πηγή εξωτερικής φωτογραφίας: ndp

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR