counter

Μαίρη Χρονοπούλου: Η ανακοίνωση του "Χαμόγελου του Παιδιού" για τη διάρρηξη στο σπίτι της

Μαίρη Χρονοπούλου: Η ανακοίνωση του "Χαμόγελου του Παιδιού" για τη διάρρηξη στο σπίτι της
Μαίρη Χρονοπούλου: Η ανακοίνωση του "Χαμόγελου του Παιδιού" για τη διάρρηξη στο σπίτι της

Ανακοίνωση εξέδωσε το “Χαμόγελο του παιδιού” για τη διάρρηξη στο σπίτι της Μαίρης Χρονοπούλου στην Παιανία, 20 ημέρες μετά τον θάνατό της.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, αστυνομικοί που ήταν σε βραδινή περιπολία στην περιοχή μετέβησαν στο σημείο άμεσα, γεγονός που έπαιξε σημαντικό ρόλο στο να μην γίνουν περισσότερες φθορές στο σπίτι και την περιουσία της Μαίρης Χρονοπούλου.

Οι πόρτες του σπιτιού είχαν παραβιαστεί, ενώ ο συναγερμός είχε αφαιρεθεί βίαια κι είχε τοποθετηθεί μέσα σε έναν κουβά με νερό.

Δείτε επίσης! Μαίρη Χρονοπούλου: Τι συμβαίνει με την κινητή περιουσία της ηθοποιού

Η ανακοίνωση του Χαμόγελου του παιδιού

«Ξημερώματα Τρίτης 24 Οκτωβρίου, το "Χαμόγελο του Παιδιού" ειδοποιήθηκε για εισβολή από την ενεργοποίηση του συναγερμού, που είναι τοποθετημένος στο σπίτι, πως στο σπίτι της Μαίρης Χρονοπούλου στην περιοχή της Παιανίας, πραγματοποιήθηκε διάρρηξη από αγνώστους.

Στην περιοχή αλλά και γύρω από το σπίτι, πραγματοποιούνταν και συνεχίζουν να πραγματοποιούνται, συχνές περιπολίες από τη γνωστή εταιρεία security, και μόλις έγινε η εισβολή ενημερώθηκαν άμεσα οι Αστυνομικές Αρχές αλλά και "Το Χαμόγελο του Παιδιού".

Η παρέμβαση των Αστυνομικών αρχών έγινε ταχύτατα, καθώς κατέφθασαν στο σπίτι σε χρονικό διάστημα 8 λεπτών από την ενημέρωσή τους, γεγονός που διασφάλισε να μην γίνουν περισσότερες φθορές στο σπίτι αλλά και την περιουσία της εκλιπούσης, Μαίρης Χρονοπούλου. Οι πόρτες είχαν παραβιαστεί και υπήρχαν διακριτά σημάδια της διάρρηξης, καθώς ο χώρος ήταν αναστατωμένος, και υπήρχαν αντικείμενα άτακτα ριγμένα στον χώρο.

Ο συναγερμός είχε αφαιρεθεί βίαια και είχε τοποθετηθεί σε ένα κουβά με νερό, προκαλώντας του βραχυκύκλωμα. Το "Χαμόγελο του Παιδιού" υπέβαλλε άμεσα, έγκληση κατά παντός υπευθύνου για κλοπή και φθορά ξένης ιδιοκτησίας για ποινικά κολάσιμες πράξεις. Έκτοτε, οι Αρμόδιες Αστυνομικές Αρχές διερευνούν το συγκεκριμένο περιστατικό», ανέφερε η ανακοίνωση.

*Πηγή εξωτερικής φωτογραφίας: NDP

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR