counter

Μάικλ Τζάκσον: Αυτός είναι ο τρόπος που προσέγγιζε τα θύματά του

Μάικλ Τζάκσον: Αυτός είναι ο τρόπος που προσέγγιζε τα θύματά του
Μάικλ Τζάκσον: Αυτός είναι ο τρόπος που προσέγγιζε τα θύματά του

Με αφορμή την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ «Leaving Neverland», ο Γουέιντ Ρόμπσον και ο Τζέιμς Σέιφτσακ αποκάλυψαν σε συνέντευξή τους στην εκπομπή "CBS This Morning", τον τρόπο με τον οποίο ο Μάικλ Τζάκσον τους προσέγγιζε πριν τη σεξoυαλική κακοποίηση.

Στην τηλεοπτική τους εμφάνιση οι δύο άνδρες που κατηγορούν τον Μάικλ Τζάκσον ότι τους κακοποίησε στην παιδική τους ηλικία, ανέφεραν ότι ο θρύλος της ποπ σκηνής, τους έκανε να αισθάνονται ιδιαίτεροι και ξεχωριστοί, λέγοντας στον καθένα τους, ότι ήταν "το πρώτο αγόρι" που είχε επιλέξει για να... "μοιραστεί το κρεβάτι του".

Το συναίσθημα που μετέδιδε στο καθένα από τα "θύματά" του περιγράφεται κάπως έτσι από τον Γουέιντ Ρόμπσον: "Από όλα τα παιδιά του κόσμου, εγώ έχω την τύχη να βρίσκομαι εδώ. Ο Μάικλ έχει επιλέξει εμένα. Επίσης, μου είχε πει ότι δεν είχε ξανακάνει τέτοια πράγματα με κανένα άλλο αγόρι. Αυτό ενίσχυε ακόμα περισσότερο αυτό το συναίσθημα. Σκεφτόσουν, ο Μάικλ με επέλεξε και με αγαπάει" δήλωσε. 

Ο 36χρονος Ρόμπσον, γνώρισε τον Μάικλ Τζάκσον όταν κέρδισε έναν διαγωνισμό χορού σε ηλικία πέντε ετών, ενώ ο 40χρονος πλέον Τζέιμς Σέιφτσακ, όταν ήταν εννιά χρονών, γνώρισε τον τραγουδιστή στα γυρίσματα μιας διαφήμισης.

"Όλα γίνονταν στο πλαίσιο μιας τρυφερής σχέσης αγάπης, έτσι δεν υπήρχαν "καμπανάκια". Όταν είσαι παιδί δεν καταλαβαίνεις καν τι σημαίνουν όλα αυτά. Δεν κάνεις ερωτήσεις για όσα σου συμβαίνουν", είπε ο Σέιφτσακ.

Επίσης, Ρόμπσον και Σέιφτσακ επιμένουν ότι ο βασιλιάς της ποπ τους κακοποίησε όχι μία, αλλά πολλές φορές, όταν βρίσκονταν μαζί του στη Neverland.

Σύμφωνα με τα λεγόμενά τους, ο τραγουδιστής τους πρόσφερε κοσμήματα ως αντάλλαγμα για σεξουαλικές πράξεις.

Τι λέει η πλευρά του Μάικλ Τζάκσον για αυτές τις κατηγορίες;

Τόσο η οικογένεια του Μάικλ Τζάκσον, όσο και ο οργανισμός που διαχειρίζεται την περιουσία του, αρνούνται τις καταγγελίες των δύο ανδρών.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR