counter

Mad VMA 2022: Η αιχμηρή ανάρτηση της Ιωάννας Παλιοσπύρου – “Η παραγωγή δεν προστάτεψε τους καλεσμένους της”

Mad VMA 2022: Η αιχμηρή ανάρτηση της Ιωάννας Παλιοσπύρου – “Η παραγωγή δεν προστάτεψε τους καλεσμένους της”
Mad VMA 2022: Η αιχμηρή ανάρτηση της Ιωάννας Παλιοσπύρου – “Η παραγωγή δεν προστάτεψε τους καλεσμένους της”

Τα «Mad Video Music Awards 2022 από τη ΔΕΗ» έγιναν χθες Τετάρτη (22/6) στο Κλειστό Γήπεδο Tae Kwon Do.

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου ήταν μία από τις καλεσμένες της χθεσινής απονομής των MAD VMA 2022, η οποία ανέβηκε στη σκηνή για να απονείμει το βραβείο της καλύτερης μπαλάντας. Το βραβείο κέρδισε η Έλενα Παπαρίζου.

Δεν πρόλαβε όμως να ολοκληρωθεί η βράβευση καθώς ξεκίνησε ο άγριος καβγάς μεταξύ του Snik και του Light που αναστάτωσε του θαμώνες και δημιούργησε θέματα στην ροή του γυρίσματος.

Μετά τα χθεσινά επεισόδια που εκτυλίχτηκαν μπροστά στα μάτια της η Ιωάννα Παλιοσπύρου θέλησε να κάνει μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram εκφράζοντας την θλίψη της για τα χθεσινά γεγονότα αλλά και για τον τρόπο που έδρασε η παραγωγή!

Η ανάρτηση της Ιωάννας Παλιοσπύρου – Τι έγραφε;

 «Δεν με νοιάζει ποιος και γιατί τσακώθηκε. Δεν έχει σημασία πώς ένιωσε γιατί έκανα. Σημασία έχει πως δεν αντιδράσαμε όπως έπρεπε σε όσα συνέβησαν χθες το βράδυ. Σημασία έχει πως η παραγωγή δεν προστάτεψε τους καλεσμένους της πως δεν αντέδρασε ως όφειλε δηλαδή να τους διώξει από την εκδήλωση και φυσικά να μην τους επιτρέψει να εμφανιστούν στη σκηνή. Με στεναχωρεί και με προβληματίζει που τα νέα παιδιά δεν μπορούν να φιλτράρουν σωστά όσα συμβαίνουν μπροστά στα μάτια τους και δεν απομονώνουν τέτοια "πρότυπα". Αντιθέτως, λίγα λεπτά μετά χειροκροτούν ανθρώπους που υποκριτικά ζητούν συγνώμη, ενώ μόλις έχουν ασκήσει βία που μπερδεύουν την επίθεση με την άμυνα. Ας μιλήσουμε στους νέους!».

Δείτε επίσης - MAD VMA 2022: Όσα είδα και έζησα τα λεπτά που μας φάνηκαν αιώνας και η αγκαλιά της Ιωάννας Παλιοσπύρου στην Έλενα Παπαρίζου

Δείτε παρακάτω την σχετική ανάρτηση:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR