counter

MAD VMA 2022: Όσα είδα και έζησα τα λεπτά που μας φάνηκαν αιώνας και η αγκαλιά της Ιωάννας Παλιοσπύρου στην Έλενα Παπαρίζου

MAD VMA 2022: Όσα είδα και έζησα τα λεπτά που μας φάνηκαν αιώνας και η αγκαλιά της Ιωάννας Παλιοσπύρου στην Έλενα Παπαρίζου
MAD VMA 2022: Όσα είδα και έζησα τα λεπτά που μας φάνηκαν αιώνας και η αγκαλιά της Ιωάννας Παλιοσπύρου στην Έλενα Παπαρίζου

Ήταν μία βραδιά που την περιμέναμε εδώ και καιρό. Είναι το μεγαλύτερο μουσικό γεγονός στη χώρα μας εδώ και 19 χρόνια και είναι πάντα αφορμή να δούμε αγαπημένους μας καλλιτέχνες, σε ιδιαίτερες εμφανίσεις, πρωτότυπα ντουέτα και εμπνευσμένες διασκευές.

Όλα ξεκίνησαν γιορτινά, με χαμόγελα και διάθεση για πάρτυ! Κανείς δε φανταζόταν τι θα ακολουθούσε... Αρχικά απορία, μετά φόβος, άγχος και θυμός. Φόβος και άγχος γι΄ αυτά που βλέπαμε. Ήμουν πολύ κοντά στο περιστατικό, αλλά σε απόσταση ασφαλείας και παρακολουθούσα αποσβολωμένος όπως και όλοι όσοι ήταν εκεί, ανθρώπους να τρέχουν να σωθούν γιατί δεν ήξεραν που μπορεί να οδηγήσει όλο αυτό.

Σοκαρισμένοι βλέπαμε την Έλενα Παπαρίζου να καταβάλει προσπάθεια να μην πέσει και να τρέχει τρομοκρατημένη και ξυπόλυτη επάνω στη σκηνή να σωθεί, να στέκεται στην άκρη και μετά από λίγο να πέφτει στην αγκαλιά της Ιωάννας Παλιοσπύρου που υπό κανονικές συνθήκες θα της παρέδιδε το βραβείο της. Την αγκαλιά που θέλαμε να της κάνουμε μόλις είδαμε όσα πέρασε, ευτυχώς την έκανε η Ιωάννα.

Η συνεργάτιδά της και εξαιρετική κυρία της δισκογραφίας Κική Τσόλκα να έχει κολλήσει στην σκηνή, χωρίς να μπορεί να φύγει, μαζί με την Αναστασία, καθώς ήταν όρθιες τη στιγμή του συμβάντος και όλα έγιναν ακριβώς μπροστά τους.

Ο Πέτρος Ιακωβίδης να προσπαθεί να φύγει, ενώ παράλληλα να είναι προστατευτικός με την αδερφή του τη Μορφούλα, για να μην χτυπήσει όσο διέσχιζαν το διάδρομο για την έξοδο.

Περιστατικά λυπηρά, που κράτησαν κάποια λεπτά που μας φάνηκαν αιώνας, που σταμάτησαν δυο φορές τη διοργάνωση, που μας προβλημάτισαν όλους, που μας εκνεύρισαν, που χάλασαν το ωραίο κλίμα.

Η μουσική που πάντα ενώνει, χτες, στη γιορτή της ζήσαμε κάτι που όλοι θέλουμε να ξεχάσουμε. Κάτι που δεν θέλουμε να ξαναζήσουμε, γιατί τα MAD Awards είναι κρίμα να "λερώνονται" με τέτοιου είδους περιστατικά.

Είναι κρίμα αυτό που μας έμεινε από τη φετινή διοργάνωση να είναι η βία και η ντροπή που αισθανθήκαμε ως μάρτυρες σε τέτοιες σκηνές. Μπράβο στην Έλενα Παπαρίζου που αποχώρησε, μπράβο και στον Νίκο Βουρλιώτη.

Ας ελπίσουμε να σταματήσουν αυτές οι συμπεριφορές. Ο καθένας από εμάς, ξέρει τον τρόπο.

Δείτε επίσης - Mad VMA 2022: Kαρέ – καρέ ο καβγάς

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR