counter

Mad VMA 2022: Έξαλλη η Κατερίνα Καινούργιου - “Φοβάμαι γιατί μπορεί να γυρίσω σπίτι μου και να με πλακώσουν στο ξύλο όλοι αυτοί”

Το βράδυ της Τετάρτης 22/06 πραγματοποιήθηκε η 19η απονομή των Mad VMA 2022 στο γήπεδο Τάε Κβο Ντο στο Φάληρο.

Ωστόσο, η λαμπερή βραδιά αμαυρώθηκε από το επεισόδιο ανάμεσα στον Light και τον Snik, οι οποίοι πιάστηκαν στα χέρια.

Δείτε επίσης - Light - Snik: Το ιστορικό της κόντρας και ο τσακωμός στα Mad Vma 2022

«Θα δείτε κάποια βίντεο από τις σκηνές ντροπής, από τις σοκαριστικές σκηνές που διαδραματίστηκαν χθες στα Mad, με αφορμή έναν τσακωμό ανάμεσα στον Light και τον Snik. Ούτε τα ονόματά τους δεν θέλω να λέω πια. Ένας θεσμός που παρακολουθούν παιδάκια. Κάποιοι τραυματίστηκαν, κάποιοι απειλήθηκαν. Πραγματικά δεν μπορώ να πιστέψω ότι εν έτη 2022 συμβαίνουν αυτά τα σκηνικά. Φταίμε όλοι εμείς που έχουμε κάνει πρότυπα αυτούς τους τύπους» είπε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου και συνέχισε:

«Είναι η τελευταία φορά που στην εκπομπή προβάλλουμε αυτά τα δύο άτομα. Αυτές είναι εικόνες ντροπής και δεν θέλουμε ποτέ να τις ξαναδούμε. Τι είναι αυτά τα ξεφτιλίκια; Ξέρετε πόσους δημοσιογράφους πήραμε χθες τηλέφωνο να βγουν σήμερα να μας πουν και ξέρετε τι μας είπαν; Ότι φοβούνται να βγουν, γιατί όλοι αυτοί έχουν μπράβους και μπορεί να πάθουμε ζημιά. Και εγώ φοβάμαι γιατί μπορεί να γυρίσω σπίτι μου και να με πλακώσουν στο ξύλο όλοι αυτοί. Θλίβομαι, είμαι σε σοκ, είμαι σε πανικό. Δεν με νοιάζει ποιος το ξεκίνησε, είναι και οι δύο ένοχοι. Γιατί καλέστηκαν;».

Δείτε στο ακόλουθο βίντεο το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή “Super Κατερίνα”:  

 

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR