counter

Λιλή Περγαντά: Το βιογραφικό της, ο σύζυγός της και το success story

Λιλή Περγαντά: Το βιογραφικό της, ο σύζυγός της και το success story
Λιλή Περγαντά: Το βιογραφικό της, ο σύζυγός της και το success story

Η Λιλή Περγαντά είναι μία από τους 5 dragons που θα βλέπουμε στο νέο show επενδύσεων και επιχειρηματικότητας του ΑΝΤ1 από την Πέμπτη 26 Ιανουαρίου και κάθε Πέμπτη στις 22:00.

Η έντονη και ενδιαφέρουσα προσωπικότητά της είναι εμφανής και σίγουρα θα σας ξετρελάνει και θα την αγαπήσετε από το πρώτο κιόλας επεισόδιο.

Λιλή Περγαντά: Το βιογραφικό της

  • Η Λιλή Περγαντά κατάγεται από τον Άγιο Γεώργιο Λιβαδειάς
  • Τη φωνάζουν από μικρή Λιλή αλλά τη βάφτισαν Ευαγγελία
  • Είναι παντρεμένη με τον Κωνσταντίνο Παντελίδη 
  • Έχουν δύο γιους, τον Θεοδόση και τον Γιάννη

Λιλή Περγαντά: Σπουδές

  • Η Λιλή Περγαντά έχει πτυχίο από το Χημικό Τμήμα του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης
  • Στη συνέχεια έφυγε στην Αγγλία για μεταπτυχιακές σπουδές στο Queen Elizabeth College London University και πήρε εξειδίκευση στο Τμήμα Χημείας Τροφίμων, όπως και στο Management

Λιλή Περγαντά: Το success story της επιτυχημένης Dragon

Στην Αγγλία η Λιλή Περγαντά ανακάλυψε ένα νέο για εκείνη την εποχή lifestyle, τις βιταμίνες, αλλά και τα συμπληρώματα διατροφής. Όταν επέστρεψε στη χώρα μας, έβαλε υποθήκη το μοναδικό περιουσιακό στοιχείο που είχε στο όνομά της, ένα κτήμα στην Κωπαΐδα και με αυτό τον τρόπο κατάφερα να εισαγάγει τα πρώτα της προϊόντα από τη Μεγάλη Βρετανία.

Λιλή Περγαντά: Powerhealth

Σε ηλικία 27 ετών, η Λιλή Περγαντά ασχολήθηκε με το επιχειρείν και μάλιστα κατάφερε κι έκανε δουλειά την αγάπη της για τα βότανα και το ευ ζην. Το γνωστό μότο «από το φαρμακείο της φύσης στο φαρμακείο της γειτονιάς» έγινε πράξη, αφού το 1984 ίδρυσε την Power Health με τα προϊόντα υγείας, τόνωσης και ομορφιάς της εταιρείας της να είναι από τα αγαπημένα των καταναλωτών.

Σύμμαχός της στη ζωή και στην επιχείρηση ο σύζυγός της, κος Κωνσταντίνος Παντελίδης ο οποίος είναι Αντιπρόεδρος της εταιρείας.

Σήμερα, 38 χρόνια μετά την ίδρυσή της, η εταρεία της Λιλή Περγαντά κάνει εξαγωγές σε 23 χώρες με το ποσοστό των εξαγωγών της να φτάνουν το 13%.

Η Λιλή Περγαντά στο Πρωινό του ΑΝΤ1

Η Λιλή Περγαντά βρέθηκε λίγο πριν τα Χριστούγεννα στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα όπου μίλησε για τη ζωή της και το Dragons' Den. 

Η Λιλή Περγαντά μέσα από δηλώσεις της

«Σε αυτή τη ζωή τίποτα δεν μας χαρίζεται αν δεν το διεκδικήσουμε. Δουλεύω σκληρά, αγαπάω και παθιάζομαι με ό,τι κάνω και δεν αποκλίνω από το όραμά μου»

"Η δύναμη ενός μυαλού δεν καθορίζεται από το φύλο. Οι γυναίκες έχουν αποδείξει πλέον ότι είναι σε θέση να ηγηθούν σε ανώτατες επαγγελματικές θέσεις και να κατακτήσουν τον κόσμο της επιχειρηματικότητας"

Λιλή Περγαντά - Τι δηλώνει για το Dragons' Den;

 «Αν υπήρχε το “DRAGONS’ DEN”, όταν στα 27 μου ξεκινούσα την επιχειρηματική μου καριέρα, η πρώτη που θα είχα πάει, θα ήμουν εγώ προκειμένου να με βοηθήσει κάποιος να κάνω το όνειρό μου πραγματικότητα. Γιατί αυτό κάνει το «DRAGONS’ DEN”, τα όνειρα ταλαντούχων και φιλόδοξων ανθρώπων πραγματικότητα!»

Dragons' Den - Δείτε το τρέιλερ

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR