counter

Λιλή Περγαντά: "Στην αρχή με αντιμετώπιζαν σαν μάγισσα, μου έλεγαν να πάρω τα ματζούνια μου και να φύγω"

Λιλή Περγαντά: "Στην αρχή με αντιμετώπιζαν σαν μάγισσα, μου έλεγαν να πάρω τα ματζούνια μου και να φύγω"
Λιλή Περγαντά: "Στην αρχή με αντιμετώπιζαν σαν μάγισσα, μου έλεγαν να πάρω τα ματζούνια μου και να φύγω"

Το πρωί του Σαββάτου 23/3 η Λιλή Περγαντά βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του ΑΝΤ1, «Ι Love Σου Κου».

Η Λιλή Περγαντά μία εκ των ισχυρών επενδυτών του «Dragons’ Den» αλλά και ιδιοκτήτρια της «Power Health» παραχώρησε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης ενώ μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο επιχειρηματικό δαιμόνιο που είχε από μικρή, στις σπουδές της, στην αμφισβήτηση που έζησε όταν ξεκίνησε την επιχειρηματικότητά της αλλά και στον σύζυγό της.

«Από μικρή είχα επιχειρηματικό δαιμόνιο. Χαρακτηριστικά λέω ένα παράδειγμα: Όταν ήμουν μικρή με τις λιγοστές δραχμές που είχα, αγόρασα μανό. Μάζευα τις φίλες μου, τους έβαφα τα νύχια και τους τα χρέωνα παραπάνω. Έρχονταν οι μαμάδες τους και φώναζαν στη δική μου ότι τους παίρνω τα λεφτά! Κάπως έτσι μάζεψα χρήματα που κόστιζε ένα δεύτερο χρώμα μανό και τις ξανακαλούσα. Με αυτόν τον τρόπο έκανα ένα μικρό κεφάλαιο, 15-20 δραχμές», θυμήθηκε αρχικά η Λιλή Περγαντά από την παιδική της ηλικία.

Η Λιλή Περγαντά σπούδασε βιοχημικός στην Αγγλία και από εκεί ξεκίνησε για να φέρει ένα μεγάλο μέρος των συμπληρωμάτων διατροφής στην Ελλάδα.

Δείτε επίσης - Dragons’ Den: Έξαλλη η Λιλή Περγαντά με την Μαρία Χατζηστεφανή! "Άσε και κανέναν άλλον να ολοκληρώσει"

 «Γιατί όχι στην Ελλάδα; Αυτό με ενοχλούσε. Στην Αγγλία ήταν πολύ διαδεδομένο. Το γεγονός ότι σπούδασα χημικός -το ακριβώς αντίθετο από τα φυσικά προϊόντα που εμπορεύομαι σήμερα- με βοήθησε να διακρίνω ότι τα τρόφιμα που χρησιμοποιούσαν οι Άγγλοι ήταν άδεια από βιταμίνες. Είχαμε ανάγκη από προϊόντα εναλλακτικής θεραπείας», είπε η ισχυρή επενδύτρια του «Dragons’ Den».

Στη συνέχεια η Λιλή Περγαντά εξομολογήθηκε: «Στην αρχή με αντιμετώπιζαν σαν μάγισσα, μου έλεγαν “Πάρε τα ματζούνια σου και φύγε από εδώ”. Με σκληρή δουλειά έφτασα μέχρι εδώ, και χάρη στους Έλληνες φαρμακοποιούς. Μου πήρε μία οχταετία να τους πείσω, δεν τα παράτησα. Το σκέφτηκα μόνο μία φορά, όταν ήμουν στο λιμάνι για να εκτελωνίσω και μου είπαν ότι θα πετάξουν τα προϊόντα μου στη θάλασσα, γιατί είχα υποθηκεύσει και το χωράφι μου».

Για τον σύζυγό της, η Λιλή Περγαντά δήλωσε: «Ήταν εκτελωνιστής, με συνάντησε στο λιμάνι, με ρωτούσε τι περιμένω και του είπα ότι έχω πρόβλημα με τον χημικό. Με ρώτησε ποιος είναι, πήρε τα χαρτιά μου, δεν ξέρω τι έκανε και τα φρόντισε όλα. Δεν ξέρω τι του έκανα κι εγώ, αλλά σίγουρα κι εκείνος με εντυπωσίασε, έκανε ό,τι καλύτερο μπορούσε να μου συμβεί.Υπομονή, κατανόηση, ένα βήμα μπρος, δύο βήματα πίσω. Είμαστε και οι δύο δυναμικοί, Παρθένοι στο ζώδιο, αλλά τα καταφέρνουμε. Έχουμε έρθει πολλές φορές σε σύγκρουση, αλλά προχωράμε. Έχουμε δύο γιους και πρόσφατα αποκτήσαμε το πρώτο μας εγγονάκι από τον μεγάλο μας γιο. Ήταν μία πολύ όμορφη εμπειρία. Του παιδιού μου το παιδί είναι δυο φορές παιδί μου».

Δείτε στο ακόλουθο βίντεο ολόκληρη την συνέντευξη της Λιλής Περγαντά:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR