counter

Λένα Παπαληγούρα: Η αποκάλυψη για τη βάφτιση των γιών της - “Θα τους βαφτίσουμε μαζί...”

Λένα Παπαληγούρα: Η αποκάλυψη για τη βάφτιση των γιών της - “Θα τους βαφτίσουμε μαζί...”
Λένα Παπαληγούρα: Η αποκάλυψη για τη βάφτιση των γιών της - “Θα τους βαφτίσουμε μαζί...”

Η Λένα Παπαληγούρα έδωσε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην εφημερίδα Real life και στον Βασίλη Μπουζιώτη και μίλησε για την παράσταση «Γυάλινος Κόσμος» που έκανε τη διαδικτυακή πρεμιέρα της στο Εθνικό Θέατρο, τις πρόβες για την «Ιφιγένεια εν Ταύροις» και την οικογένειά της.

Σε βρίσκω στο σπίτι με τους δύο υπέροχους γιούς σου. Πες μου πότε θα βαφτίσεις τον μικρό, που θα γίνει ενός έτους τον Μάιο;

Γιατί, βαφτίσαμε τον πρώτο (γελά); Ήμασταν έτοιμοι να κάνουμε τη βάφτιση πέρυσι, αλλά η πανδημία δε μας το επέτρεψε. Έτσι αποφασίσαμε να τους βαφτίσουμε μαζί μέσα στο καλοκαίρι. Θεού θέλοντος και κορωνοϊού επιτρέποντος πάντα.

Ο μεγάλος είναι… μεγάλος πιά. Σε θυμάμαι, έγκυο ακόμα, να παίζεις και να έχουμε αγωνία πως θα πάνε τα πράγματα. Πήγαν όλα υπέροχα.

Όλα, ευτυχώς! Ναι, όπως θυμάσαι καλά, έπαιζα έγκυος και στο πρώτο και στο δεύτερο παιδί.

Αγοράκια και τα δυο και κουκλιά. Πως τα πάνε τα δυο τους, αλήθεια;

Προσέχει ο μεγάλος, που θα τον βαφτίσουμε Αναστάση, τον μικρό, που θα τον πούμε Αντώνη. Είναι υπέροχοι και οι τρεις άνδρες που έχω στο σπίτι- βάζω και το μεγάλο μου αγόρι, τον Άκη, να μην παραπονιέται (γελά).

Είναι ωραίο που ήρθαν στη ζωή σας τα δύο αγόρια με τόσο μικρή διαφορά- μέσα σε δύο χρόνια περίπου. Είσαι εντελώς χαζομαμά;

Είμαι πιο πολύ ευτυχισμένη μαμά. Υπάρχουν στιγμές που με “συλλαμβάνω”  να είμαι και χαζομαμά, δε θα στο κρύψω (γελά)! Είναι μεγάλο και σπουδαίο δώρο η μητρότητα, είναι μαγικό να βλέπεις να μεγαλώνουν τα δύο αυτά ανθρωπάκια  που φτιάχτηκαν από αγάπη. Ήρθαν και «πλούτισαν» τη ζωή μας.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR