counter

Λένα Παπαληγούρα: Η αλλαγή που σκέφτεται καιρό να κάνει στο πρόσωπό της

Λένα Παπαληγούρα: Η αλλαγή που σκέφτεται καιρό να κάνει στο πρόσωπό της
Λένα Παπαληγούρα: Η αλλαγή που σκέφτεται καιρό να κάνει στο πρόσωπό της

Η Λένα Παπαληγούρα παραχώρησε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και συγκεκριμένα στον Κωνσταντίνο Αρκά.

Μέσα σε όλα η ηθοποιός αναφέρθηκε στα παιδιά της, στον σύζυγό της αλλά και στην αλλαγή που σκέφτεται καιρό να κάνει στο πρόσωπό της!

Λένα Παπαληγούρα - Η αλλαγή που σκέφτηκε να κάνει στο πρόσωπό της

«Ο χρόνος με τα παιδιά μου και την οικογένεια μου είναι η δύναμή μου. Όταν αποκτάς οικογένεια ο εαυτός σου μπαίνει σε δεύτερη μοίρα. Έχουμε γίνει μια ομάδα , με τον άντρα μου είμαστε συμμέτοχοι. Δεν μπορούσα να φανταστώ τον εαυτό μου χωρίς οικογένεια αλλά πίστευα ότι δεν θα μου συμβεί. Νιώθω μεγάλη ευγνωμοσύνη στη ζωή που μου έστειλε τον Άκη και τα παιδιά μου. Σίγουρα υπήρξε ζήλια του μεγάλου γιου, όταν ήρθε ο δεύτερος. Εγώ δεν έχω αδέρφια και είναι κάτι που στη ζωή μου με ενοχλεί, θα ήθελα να έχω έναν άνθρωπο να μοιράζομαι. Δεν με δελέασε ποτέ η πολιτική γιατί έχω μια βαθιά σχέση με τη δουλειά μου» ανέφερε αρχικά η Λένα Παπαληγούρα.

Δείτε επίσης - Λένα Παπαληγούρα: Ο λόγος που δεν αφήνει τα παιδιά της να παρακολουθήσουν την παράσταση που πρωταγωνιστεί

Παράλληλα, η ηθοποιός εξομολογήθηκε για την εξωτερική της εμφάνιση: «Δεν θεωρώ ότι είμαι με την κλασσική έννοια ωραία. Έχω σκεφτεί πολλές φορές να βγάλω την ελιά στο πρόσωπο μου, έχω κλείσει ραντεβού και δεν έχω πάει. Με ενοχλεί που είμαστε όλοι ίδιοι και με το Instagram είναι όλοι τέλειοι και από μέσα “σάπιοι”, δεν με αφορά».

Δείτε στο ακόλουθο βίντεο όσα είπε η Λένα Παπαληγούρα:

Πηγή εξωτερικής φωτογραφίας – ndp

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR