counter

Maestro: Η πασίγνωστη ηθοποιός που "εισβάλει" στον δεύτερο κύκλο της σειράς

Maestro: Η πασίγνωστη ηθοποιός που "εισβάλει" στον δεύτερο κύκλο της σειράς
Maestro: Η πασίγνωστη ηθοποιός που "εισβάλει" στον δεύτερο κύκλο της σειράς

Με ανυπομονησία περιμένουν οι τηλεθεατές, τον δεύτερο κύκλο της επιτυχημένης σειράς του Χριστόφορου Παπακαλιάτη "Maestro".

Στην καινούργια σεζόν θα έχουμε νέες προσθήκες, που θα μπουν για να συμβάλουν σημαντικά στην εξέλιξη της πλοκής.

Ρίξτε μια ματιά! Maestro: Ο γνωστός ηθοποιός που "εισβάλει" στον δεύτερο κύκλο της σειράς! Η αποκάλυψη για τον ρόλο του

Η Λένα Παπαληγούρα στο Maestro

Η Λένα Παπαληγούρα πρόκειται να “εισβάλλει” στο "Maestro", όπως αποκάλυψε η ίδια σε συνέντευξη που παραχώρησε στο ΤΥΠΟΣ TV.

Μεταξύ άλλων η ηθοποιός μίλησε για την πορεία της στον καλλιτεχνικό χώρο, για τον ρόλο της στη σειρά "Όρκος", αλλά και για τη συμμετοχή της στο "Maestro".

Τη νέα σεζόν θα επιστρέψει ο «Όρκος» στην ΕΡΤ1 με νέα επεισόδια. Ποια στοιχεία σου έκαναν το «κλικ» για να πεις το «ναι»; Είσαι από τους ανθρώπους που διαλέγεις πολύ προσεκτικά τηλεοπτικές δουλειές.

«Υπήρξαν πολλά στοιχεία που με έκαναν να θέλω να βρίσκομαι σε αυτή την ιδιαίτερη σειρά. Αρχικά, η σύνθεση της ομάδας και ο σκηνοθέτης Χρίστος Γεωργίου, που εκτιμώ πολύ και τον θεωρώ φίλο. Διάβασα μετά το σενάριο, μου άρεσε πάρα πολύ ο τρόπος που η Τίνα Καμπίτση μπλέκει το αστυνομικό με το ιατρικό στοιχείο. Θεώρησα ότι είναι μία ιστορία πολύ δυνατή και σύγχρονη. Last but not least, όλοι οι ηθοποιοί που αγαπώ πολύ. Δεν είναι τυχαίο που περάσαμε υπέροχα εννέα μήνες. Τόσον καιρό και δεν υπήρξε ούτε ένα πρόβλημα».

Ετοιμάζεις κάτι άλλο;

«Συζητώ μία ταινία και κάτι τηλεοπτικό, αλλά θα δούμε τι θα γίνει».

Θα κάνεις γκεστ εμφάνιση στο Maestro;

«Ναι! Με πήρε ο ίδιος ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, που τον θαυμάζω και τον εκτιμώ τρομερά. Χαίρομαι που αυτή η σειρά έχει ταξιδέψει στο Netflix. Νιώθω υπερήφανη που η δουλειά του Χριστόφορου είναι σε αυτή την πλατφόρμα. Θα κάνω λοιπόν ένα μικρό γκεστ, είπα αμέσως το «ναι»!

Ποιον ρόλο θα κάνεις;

«Την αδερφή του Αντίνοου Αλμπάνη, που έρχεται όταν αυτός έχει ένα μεγάλο πρόβλημα για να τον βοηθήσει να πάρει απόφαση».

Πηγή φωτογραφιών: Instagram/ @christopherpapakaliatis, NDP

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR