counter

Λένα Δροσάκη: Το βιογραφικό, η καταγγελία και ο χωρισμός από τον Μπουρδούμη

Λένα Δροσάκη: Το βιογραφικό, η καταγγελία και ο χωρισμός από τον Μπουρδούμη
Λένα Δροσάκη: Το βιογραφικό, η καταγγελία και ο χωρισμός από τον Μπουρδούμη

Η Λένα Δροσάκη είναι από τις δημοφιλείς Ελληνίδες ηθοποιούς. Ο χωρισμός της από τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη, έγινε γνωστός το πρωί της Τρίτης 3/4 και φυσικά, αναζητήσεις σχετικά με εκείνη έχουν αυξηθεί κατακόρυφα. Εμείς, συγκεντρώσαμε σε ένα άρθρο, όσα πρέπει να ξέρετε για εκείνη!

Λένα Δροσάκη: Το βιογραφικό, οι σπουδές και οι σειρές στις οποίες συμμετείχε

Η Λένα (Ελένη) Δροσάκη είναι Ελληνίδα ηθοποιός της τηλεόρασης και του θεάτρου και η ηλικία της είναι 39 ετών. Γεννήθηκε στην Πάτρα όπου και έζησε τα παιδικά της χρόνια και κάτι που πολλοί δεν ξέρουν είναι ότι οι σπουδές της αρχικά, δεν έχουν καμία σχέση με την Τέχνη αφού έχει τελειώσει ηλεκτρολογία. Η μεγάλη της αγάπη ήταν η υποκριτική και δεν σταμάτησε να κυνηγάει το όνειρό της! Αξίζει να σημειώσουμε ότι η Λένα Δροσάκη βραβεύτηκε για την ερμηνεία της στην παράσταση "Ramona Travel: Η Γη της Καλοσύνης" της Γλυκερίας Μπασδέκη σε σκηνοθεσία Γιάννη Σκουρλέτη, με την απονομή της "Καρφίτσας Μελίνας Μερκούρη" (Μάρτιος 2015).

Διαβάστε επίσης: Αλέξανδρος Μπουρδούμης: Το βιογραφικό, οι σειρές και το διαζύγιο με την Δροσάκη

Στην τηλεόραση η Λένα Δροσάκη έγινε ευρέως γνωστή για την συμμετοχή της (στον ρόλο της Αλίκης Βαρελά) στην τηλεοπτική σειρά Έρωτας Μετά το 2019. Η ίδια έχει παίξει σε πολλές σειρές μεταξύ των οποίων:  Το Σόι Σου, Μην Αρχίζεις Τη Μουρμούρα στο Alpha, Ου Φονεύσεις, Το Αύριο Μας Ανήκει, Σέρρες, Η Στοργή, Τρία Μίλια.

Λένα Δροσάκη: Η καταγγελία στον Πέτρο Φιλιππίδη

Η Λένα Δροσάκη απασχόλησε τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης το 2021 διότι κατήγγειλε τον ηθοποιό Πέτρο Φιλιππίδη για βιασμό.

"Ήταν αρκετά δύσκολο να πάρω την απόφαση να μιλήσω δημόσια και νομίζω πως δεν μπορώ να το περιγράψω με λόγια. Είναι ακόμα πολύ φρέσκο όσα χρόνια κι αν έχουν περάσει. Όταν όμως κοιτάζω τον γιο μου, τον Αναστάση και λέω ότι οφείλω να αντιμετωπίσω τα πράγματα για να μάθει και εκείνος τι σημαίνει αξιοπρέπεια και σεβασμός, όφειλα να αντιμετωπίσω και εγώ πρώτα τα δικά μου για να μπορέσω να τα μάθω στο παιδί μου. Εύχομαι να ζω την κάθε ημέρα που περνάει και να είμαι παρούσα. Έχω δουλέψει πολύ στο να μην αναλώνομαι σε φόβους και αγωνίες. Υπήρξαν πολλές φορές που είπα ότι θέλω να αλλάξω τη ζωή μου και όντως το έπραξα. Στα 26 μου για παράδειγμα συνειδητοποίησα ότι είχα αρχίσει να μπερδεύω την αλήθεια με το ψέμα μέσα μου", ανέφερε σχετικά η ηθοποιός στην εκπομπή "Δύο στη 1". 

Λένα Δροσάκη: Ο γάμος με τον Μπουρδούμη και το παιδί 

"Το πρώτο διάστημα που ήμασταν μαζί δεν βγαίναμε έξω, ήμασταν πολύ περιορισμένοι. Προσπαθούσαμε να μη δώσουμε κανένα δικαίωμα. Κάποια στιγμή γράφτηκε σε κάποιο περιοδικό και ο αδρφός μου με ρωτούσε αν είναι αλήθεια. Έπαιρνα τηλέφωνο τον Αλέξανδρο και τον ρωτούσα τι θα πω εγώ τώρα… Τους είπα ότι ισχύει αλλά ότι δεν θέλω να το συζητήσουμε τώρα. Ήμασταν τέσσερις πέντε μήνες ήδη μαζί. Όλα συνέβησαν πολύ γρήγορα. Στο 11μηνο έμεινα έγκυος. Ο Αλέξανδρος στους τρεις μήνες που γέννησα με ρωτούσε πότε θα κάνουμε το δεύτερο" αποκάλυψε η Λένα Δροσάκη για την σχέση της με τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη.

"Δεν είχα αποφασίσει ότι θα γίνω μητέρα. Φοβόμουν. Όταν συνέβη τρόμαξα, φοβήθηκα, πέρασα δύσκολα, δεν ήταν κάτι εύκολο αλλά τώρα νιώθω ευλογημένη που μου συνέβη παρά τις δυσκολίες. Μέσα από τις δυσκολίες γινόμαστε καλύτεροι άνθρωποι και εξελισσόμαστε. Όταν η ζωή μας τα φέρνει εύκολα ή τα έχουμε εύκολα στο μυαλό μας παραμένουμε επιπόλαιοι, σαν να μη σεβόμαστε και νιώθω ότι οι δυσκολίες μας εξελίσσουν και μας κάνουν καλύτερους ανθρώπους", κατέληξε η ίδια στην εκπομπή The 2night show με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR