counter

Αλέξανδρος Μπουρδούμης: Το βιογραφικό, οι σειρές και το διαζύγιο με την Δροσάκη

Αλέξανδρος Μπουρδούμης: Το βιογραφικό, οι σειρές και το διαζύγιο με την Δροσάκη
Αλέξανδρος Μπουρδούμης: Το βιογραφικό, οι σειρές και το διαζύγιο με την Δροσάκη

Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε η είδηση ότι ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης και η Λένα Δροσάκη χώρισαν μετά από 3 χρόνια γάμου. Φυσικά, αναζητήσεις για το βιογραφικό, το πότε έγινε ο γάμος τους αλλά και την ηλικία που έχει ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης είναι εξαιρετικά δημοφιλείς και εμείς συγκεντρώσαμε σε ένα άρθρό όσα πρέπει να ξέρετε.

Αλέξανδρος Μπουρδούμης: Το βιογραφικό, οι σπουδές και οι σειρές

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης είναι Έλληνας ηθοποιός του θεάτρου, του κινηματογράφου και της τηλεόρασης, ενώ η ηλικία του είναι 47 ετών. Οι σπουδές του έγιναν στη δραματική σχολή του Θεάτρου Τέχνης "Κάρολος Κουν" κα το ντεμπούτο του στην τηλεόραση έγινε μέσα από την σειρά ''Η συκοφαντία του αίματος''. Αμέσως μετά ακολούθησαν guest εμφανίσεις στις πετυχημένες σειρές "Άκρως οικογενειακόν', "Κόκκινος κύκλος", "Το κόκκινο δωμάτιο" και "Επτά θανάσιμες πεθερές".  Η μεγάλη επιτυχία για τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη ξεκίνησε να έρχεται  μέσα από τις σειρές "Λούφα και παραλλαγή' και "Βέρα στο δεξί", ενώ ο πρώτος του πρωταγωνιστικός ρόλος ήρθε μέσα από την σειρά "Έχω ένα μυστικό" στον ρόλο του Δημήτρη Παπαμιχαήλ. Ακολούθησαν οι πετυχημένες σειρές "Η ζωή της άλλης" και "Κλεμμένα όνειρα". Ένας από του πιο γνωστούς του ρόλους είναι αυτός του Κωνσταντίνου Τριανταφύλλου στην σειρά "Το σόι σου". Τη σεζόν 2020 & 2021 έπαιξε στη σειρά "Χαιρέτα μου τον πλάτανο". Την σεζόν 2021 & 2022 παίζει στη σειρά 'Σε αγαπάω μεν αλλά'.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Αλέξανδρος Μπουρφούμης έκανε το ντεμπούτο του στον κινηματογράφο μέσα από την ταινία "Η διακριτική γοητεία των αρσενικών". Συμμετείχε στη δημοφιλή ταινία "Μόλις χώρισα", που ήταν και η πιο γνωστή του ταινία. Το 2017 επέστρεψε στον κινηματογράφο για την ταινία "Ο θησαυρός", ενώ έχει παίξει και σε 3 τηλεταινίες.

Αλέξανδρος Μπουρδούμης: Ο γάμος με την Λένα Δροσάκη

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης και η Λένα Δροσάκη έγιναν ζευγάρι το 2019, ενώ ο γάμος τους έγινε το καλοκαίρι του 2020 λίγο πριν έρθει στην ζωή ο γιος τους. 

"Το πρώτο διάστημα που ήμασταν μαζί δεν βγαίναμε έξω, ήμασταν πολύ περιορισμένοι. Προσπαθούσαμε να μη δώσουμε κανένα δικαίωμα. Κάποια στιγμή γράφτηκε σε κάποιο περιοδικό και ο αδερφός μου με ρωτούσε αν είναι αλήθεια. Έπαιρνα τηλέφωνο τον Αλέξανδρο και τον ρωτούσα τι θα πω εγώ τώρα… Τους είπα ότι ισχύει αλλά ότι δεν θέλω να το συζητήσουμε τώρα. Ήμασταν τέσσερις πέντε μήνες ήδη μαζί. Όλα συνέβησαν πολύ γρήγορα. Στο 11μηνο έμεινα έγκυος. Ο Αλέξανδρος στους τρεις μήνες που γέννησα με ρωτούσε πότε θα κάνουμε το δεύτερο" είχε αναφέρει η Λένα Δροσάκη σε συνέντευξή της στην εκπομπή The 2night Show.

Από την άλλη, ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης, μιλώντας για την πρώτη γνωριμία τους στο "The 2Night Show", είπε ότι γνώρισε τη Λένα Δροσάκη μέσω κοινών φίλων και ότι τα πράγματα προχώρησαν με φυσικότητα γιατί ήταν το σωστό timing και για τους δύο.

"Το να είσαι πατέρας είναι μια άλλη κατηγορία. Υπέροχη, μοναδική και ανεπανάληπτη. Το απολαμβάνω με τις δυσκολίες και τις χαρές του. Ήρθαν τα πράγματα πολύ γρήγορα. Ήρθαν όλα στην ώρα τους. Ήμασταν και οι δύο έτοιμοι να γνωρίσουμε ο ένας τον άλλον και να μπούμε σε αυτό το κοινό ταξίδι. Γίναμε ζευγάρι, μετά από λίγο έμεινε έγκυος και το απολαμβάνουμε. Είχα φάει “κατραπακιά” με την Λένα, με το που την είδα. Δεν περίμενα να μου δώσει σημασία. Ένας κοινός μας φίλος έκανε τη γνωριμία. Υπήρχε ένας δισταγμός όταν την γνώρισα. Δεν ήξερα τι εικόνα είχε για μένα. Με έβλεπε στα περιοδικά και στην τηλεόραση. Όταν έγινε γνωστό ότι θα κάνω ταινία με τον Γαβρά, κάτι έγινε (γέλια). Βγήκαμε μετά το θέατρο με κοινή παρέα. Την είχα δει και το είχα επικοινωνήσει. Ήταν μια φανταστική Πρωτοχρονιά…", τόνισε ο ίδιος.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR