counter

Λένα Δροσάκη & Αλέξανδρος Μπουρδούμης: Το παρασκήνιο του χωρισμού τους

Λένα Δροσάκη & Αλέξανδρος Μπουρδούμης: Το παρασκήνιο του χωρισμού τους
Λένα Δροσάκη & Αλέξανδρος Μπουρδούμης: Το παρασκήνιο του χωρισμού τους

Σαν «βόμβα» έσκασε το πρωί της Τρίτης (04/04) η είδηση πως η Λένα Δροσάκη και ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης δεν είναι πια μαζί και αποφάσισαν να χωρίσουν μετά από τέσσερα χρόνια σχέσης και τρία χρόνια γάμου.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας Real Life και της δημοσιογράφου, Κορύνας Μαντάγαρη, η Λένα Δροσάκη και ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης αποφάσισαν να χωρίσουν εδώ και δύο μήνες, έχοντας ωστόσο ως απόλυτη προτεραιότητα τον 3 ετών γιο τους, Αναστάση.

Όπως διαβάζουμε στην εφημερίδα, η κρίση στη σχέση τους ήρθε μετά τον αγώνα που έδωσε η Λένα Δροσάκη με το κίνημα #metoo και κατά τη διάρκεια της δικής για την υπόθεση Φιλιππίδη. Όσοι τους έζησαν από κοντά τους τελευταίους τρεις μήνες γνώριζαν ότι περνούσαν δύσκολα.

Διαβάστε επίσης: Aλέξανδρος Mπουρδούμης & Λένα Δρoσάκη: Χωρισμός "βόμβα" μετά από τρία χρόνια γάμου

Τον πραγματικό λόγο του χωρισμού τον γνωρίζουν μόνο οι δυο τους, ενώ η Λένα Δροσάκη θέλοντας να κρατήσει αποστάσεις από τα όσα έχουν συμβεί, έχει διαγράψει από το προφίλ της στο Instagram τις κοινές τους φωτογραφίες.

Ωστόσο διατηρούν μια αρμονική σχέση και συνεργασία για τις ανάγκες του έργου «Photograph 51», στο οποίο συμπρωταγωνιστούν, όπως επιβεβαιώνει και ο σκηνοθέτης της παράστασης, Τάκη Τζαμαργιάς, που μίλησε στην εφημερίδα Real Life.

«Πρόκειται για ένα ζευγάρι που πέρασε από 40 κύματα. Έχουν ταλαιπωρηθεί πάρα πολύ και ίσως αυτή η συσσωρευμένη ένταση να τους δημιούργησε πρόβλημα. Τόσο ως ζευγάρι, αλλά και ως επαγγελματίες ηθοποιοί που πρωταγωνιστούν στην παράσταση έχουν άψογη συνεργασία. Πραγματικά εύχομαι να μην είναι οριστικός χωρισμός και να καταφέρνουν να ξεπεράσουν τα προβλήματα» είπε χαρακτηριστικά.

Να θυμίσουμε πως η Λένα Δροσάκη και ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης έγιναν ζευγάρι στα τέλη του 2018. Οι δυο τους παντρεύτηκαν τον Ιούνιο του 2020, ενώ ένα περίπου μήνα μετά ήρθε στον κόσμο ο γιος τους, Αναστάσης.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR