counter

Λάουρα Νάργες - Κώστας Κοκκινακης: Όλη η αλήθεια για το κοινό (;) ταξίδι στην Ύδρα!

Λάουρα Νάργες - Κώστας Κοκκινακης: Όλη η αλήθεια για το κοινό (;) ταξίδι στην Ύδρα!
Λάουρα Νάργες - Κώστας Κοκκινακης: Όλη η αλήθεια για το κοινό (;) ταξίδι στην Ύδρα!

Μια φωτογραφία στον προσωπικό λογαριασμό του Κώστα Κοκκινάκη στο Instagram, συνοδευόμενη από μια λεζάντα με νόημα έμελε να «ανάψει φωτιές» ανήμερα της Καθαράς Δευτέρας.

Ο 42χρονος πολίστας ανήρτησε ένα στιγμιότυπο με τη Λάουρα Νάργες από την Ύδρα και οι «κακές γλώσσες» έσπευσαν να το σχολιάσουν αρνητικά. Μάλιστα, χρήστες του twitter τους χαρακτήρισαν ακόμη και… ζευγάρι, τη στιγμή που όλοι γνωρίζουν ότι η Λάουρα διατηρεί σοβαρή σχέση με τον Μιχάλη Μουρούτσο.

Ωστόσο, όλα αυτά που ειπώθηκαν και γράφτηκαν ανήκουν στη σφαίρα της επιστημονικής φαντασίας, καθώς ο Κώστας Κοκκινάκης βρίσκεται σε σχέση, όπως δημοσιοποίησε σήμερα το ΟΚ! με τη νεαρή μελαχρινή Χριστίνα Κανελλοπούλου και η σχέση του με τη Λάουρα είναι απόλυτα φιλική.

Παράλληλα, πριν από λίγη ώρα, ο δημοσιογράφος και ραδιοφωνικός παραγωγός Χρήστος Κούτρας ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ένα στιγμιότυπο από την Ύδρα, στο οποίο φαίνεται ξεκάθαρα ότι σε εκείνη την εξόρμηση ο Κώστας ήταν μαζί με τη σύντροφό του.

Όπως φαίνεται η σχέση του πολίστα και της νεαρής μελαχρινής μετρά τουλάχιστον δύο μήνες, αλλά οι δυο τους θέλησαν να κρατήσουν χαμηλούς τόνους.

Δείτε την παρακάτω ανάρτηση.

Ο Κώστας Κοκκινάκης και η Λάουρα Νάργες στην Ύδρα

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR