counter

Λαμπερή πρεμιέρα για Καίτη Γαρμπή - Στέλλα Καλλή: Ποιοι έδωσαν το παρών;

Λαμπερή πρεμιέρα για Καίτη Γαρμπή - Στέλλα Καλλή: Ποιοι έδωσαν το παρών;
Λαμπερή πρεμιέρα για Καίτη Γαρμπή - Στέλλα Καλλή: Ποιοι έδωσαν το παρών;

Καίτη Γαρμπή και η Στέλλα Καλλή άναψαν το… φως της διασκέδασης και κέρδισαν τις εντυπώσεις αποδεικνύοντας ότι είναι το νούμερο 1 γυναικείο σχήμα του χειμώνα. Πιστές στο concept που υιοθέτησαν ως άλλες πρωταγωνίστριες του Pulp Fiction. 

Καίτη Γαρμπή και η Στέλλα Καλλή  τραγούδησαν αγαπημένα τραγούδια, μεγάλες επιτυχίες – δικές τους αλλά και άλλων συνθετών – φλέρταραν με τη σκηνή και το κοινό τους, δυναμίτισαν την πίστα με την ενέργεια και τη σκηνική τους παρουσία.

Και δεν θα μπορούσε να είναι αλλιώς. Έμπειρη, γοητευτική με μια φωνή που έχει το χρόνο σύμμαχο, η Καίτη Γαρμπή, πιο ώριμη από ποτέ φωνητικά και ερμηνευτικά, με την διαχρονική, ιδιαίτερη, ζεστή και ξεχωριστή χροιά της, φώτισε το ΦΩΣ και όλους όσοι είμαστε εκεί, με τραγούδια από την προσωπική της δισκογραφία  αλλά και μεγάλες επιτυχίες του ’90.  Η Στέλλα Καλλή, σπουδαία λαϊκή φωνή της νέας γενιάς, δυναμική παρουσία, φέρνει την δική της αύρα στο νυχτερινό μαγαζί, τόσο ερμηνευτικά –  αποκάλυψη σε τραγούδια απρόσμενα -  όσο και με την σκηνική της παρουσία.

Ανάμεσα στους φίλους και θαυμαστές που έδωσαν το παρών στην πρεμιέρα τους ήταν οι: ο Διονύσης Σχοινάς, η Άννα Μαρία Αντύπα, ο Νίκος Αποστολόπουλος με τη σύζυγό του Ρόη, τον Γιώργο Βάλαρη με τον Θοδωρή Βαρβία και την Μαριλένα Παναγιωτοπούλου, η Μαρία Λουίζα Βούρου, ο Αλέξανδρος Μίρτος, ο Δημήτρης Μηλιόγλου και άλλοι.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR