counter

Λαμπερές παρουσίες στην πρεμιέρα για του μιούζικαλ "Cats"!

Λαμπερές παρουσίες στην πρεμιέρα για του μιούζικαλ "Cats"!
Λαμπερές παρουσίες στην πρεμιέρα για του μιούζικαλ "Cats"!

Το "Cats" του Andrew Lloyd Webber​ αποθεώθηκε από εκατομμύρια θεατές σε πάνω από 20 χώρες σε όλον τον κόσμο τιμήθηκε, μεταξύ άλλων, με επτά βραβεία Tony, δύο βραβεία Laurence Olivier και δύο βραβεία Grammy, ενώ το περίφημο τραγούδι Memory, έχει ηχογραφηθεί από τους σπουδαιότερους ερμηνευτές του 20ού αιώνα.

Φέτος, ήρθε η στιγμή να το δούμε σε μια ελληνική παραγωγή της People Εntertainment σε σκηνοθεσία του Δημήτρη Μαλισσόβα, απόδοση κειμένου του Γεράσιμου Ευαγγελάτου και μουσική διδασκαλία – διεύθυνση ορχήστρας του Αλέξιου Πρίφτη.

Στο ρόλο της Grizabella εμφανίζέται η Σόνια Θεοδωρίδου και του Gus ο Κώστας Αρζόγλου

Πρωταγωνιστούν οι Ευγενία Λιάκου - Ιάσων Μανδηλάς - Πάνος Μαλικούρτης - Άρης Πλασκασοβίτης - Πάνος Παταγιάννης - Ίαν Στρατής - Κατερίνα Σούσουλα - Άννα Φιλιππάκη και η Μαίρη Συνατσάκη

Τις χορογραφίες ανέλαβαν οι Θοδωρής Πανάς, Λίζα Μπάσοβα, Κωνσταντίνος Μακρυπίδης και Στεφανία Σωτηροπούλου, τα σκηνικά ο Κωνσταντίνος Ζαμάνης και τα κοστούμια ο Διονύσης Κολποδίνος.

Το βράδυ της Τετάρτης, το επιτυχημένο μιούζικαλ έκανε πρεμιέρα στο Θέατρον του Ελληνικού Κόσμου και πλήθος κόσμου βρέθηκε εκεί για να το απολαύσει.

Μεταξύ άλλων, ο φωτογραφικός φακός του FTHIS.GR απαθανάτισε τους: Ντορέττα Παπαδημητρίου, Νάντια Μπουλέ, Ράνια Θρασκιά, Νίνα Λοτσάρη, Τζένη ΘεωνάΔήμο Αναστασιάδη, Νίκο Μουτσινά, Αλέξη Κωστάλα.

Δείτε τις φωτογραφίες:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR