counter

Lady Gaga: Αν σας εντυπωσιάζει η μάσκα που να δείτε και το παπούτσι

Lady Gaga: Αν σας εντυπωσιάζει η μάσκα που να δείτε και το παπούτσι
Lady Gaga: Αν σας εντυπωσιάζει η μάσκα που να δείτε και το παπούτσι

Έχουμε συνηθίσει σε αυτές τις εμφανίσεις της star. Δεν είναι η πρώτη φορά που μένουμε με το στόμα ανοιχτό με τις ενδυματολογικές επιλογές της Lady Gaga. Πλέον περιμένουμε να δούμε την επόμενη της έμπνευση πράγμα που διαπιστώσαμε καθώς αυτή τη φορά η “καινοτόμος” τραγουδίστρια προτείνει ένα νέο αξεσουάρ  - μάσκα για το πρόσωπο για να προστατευθεί από τι – δεν ξέρουμε.

Η Lady Gaga εμφανίστηκε φορώντας ένα κουκλίστικο φόρεμα το οποίο είχε συνδυάσει με λευκά παπούτσια, λευκή τσάντα και τη λευκή αυτή μάσκα που δεν αποχωριζόταν για μέρες. Είναι προφανές ότι η star έχει σαν σκοπό να τραβάει την προσοχή , κάτι που καταφέρνει. Φαίνεται ότι στην παιδική της ηλικία δεν είχε την προσοχή που επιθυμούσε και βγάζει τα απωθημένα της τώρα.

Βγήκε στο δρόμο και κυκλοφορούσε σαν υπερήρωας σε κινούμενα σχέδια αλλά περισσότερο τρομακτική κατάφερε να γίνει παρά αντικείμενο θαυμασμού. H Lady Gaga κυκλοφορούσε με τη λευκή μάσκα και τα χαρακτηριστικά πανύψηλα παπούτσια της και ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε σε μια στιγμή που βόλταρε στη Νέα Υόρκη και χάριζε χαμόγελα στους θαυμαστές – τέρατα της, όπως τους αποκαλεί. 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR