counter

Κωστής Μαραβέγιας: Φωτογραφίζει την σύντροφο του Τόνια Σωτηροπούλου στα χιόνια

Κωστής Μαραβέγιας: Φωτογραφίζει την σύντροφο του Τόνια Σωτηροπούλου στα χιόνια
Κωστής Μαραβέγιας: Φωτογραφίζει την σύντροφο του Τόνια Σωτηροπούλου στα χιόνια

Ένα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz, είναι αναμφισβήτητα η Τόνια Σωτηροπούλου με τον Κωστή Μαραβέγια.

Οι δύο τους είναι σε σχέση τα τελευταία χρόνια και μάλιστα συγκατοικούν. Μιας και η κακοκαιρία «Μήδεια» έπληξε όλη την χώρα, οι Αθηναίοι άδραξαν την ευκαιρία και απόλαυσαν το χιόνι, που σπάνια βλέπουν στην πρωτεύουσα.

Αυτό έκανε και ο Κωστής Μαραβέγιας με την Τόνια Σωτηροπούλου, αφού αψήφησαν το κρύο και έκαναν την βόλτα τους στο χιονισμένο τοπίο.

Μάλιστα ο ηθοποιός φωτογράφισε την αγαπημένη του, στο κατάλευκο φόντο και έγραψε:

«Σήμερα είναι μια μέρα συλλογικής ψυχικής - προσωρινής έστω- ευφορίας, το καθάριο χιόνι που ντύνει με χρωματική́ αρμονία το κουρασμένο από́ την καραντίνα αστικό́ τοπίο. Σήμερα είδα χαμόγελα παντού́, κάθε ηλικίας, σαν μια ομαδική́ απόδραση, μια μικρή́ εκδρομή́ σε ξένα μέρη λιγότερα οικεία, συνηθισμένα. Σήμερα όμως είναι και μια δύσκολη μέρα για αυτούς που δεν έχουν στέγη, συνάνθρωπους μας και αδέσποτα ζώα. Αν παρατηρήσετε περιστατικά́ που αξίζουν φροντίδας παρακαλώ́ καλέστε στο 1595 ή το 210 5277000 για να αποσταλεί́ βοήθεια. Το νου σας. ❤️

(Οι μάσκες βγήκαν στιγμιαία χάριν της φωτογράφησης)

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση του Κωστή Μαραβέγια:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR