counter

Τόνια Σωτηροπούλου: "Εγώ προσωπικά τα περισσότερα χρήματά μου τα βγάζω από…"

Τόνια Σωτηροπούλου: "Εγώ προσωπικά τα περισσότερα χρήματά μου τα βγάζω από…"
Τόνια Σωτηροπούλου: "Εγώ προσωπικά τα περισσότερα χρήματά μου τα βγάζω από…"

Μία αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» η Τόνια Σωτηροπούλου.

Δείτε επίσης - Σωτηροπούλου για Μαραβέγια: "Είναι η χαρά της ζωής και είναι λίγο ενοχλητικό"

Μέσα σε όλα η γνωστή ηθοποιός μίλησε για την συμμετοχή της στο «Skyfall» του James Bond αλλά και τα σχόλια που δέχεται στα social media.

Όσα είπε η Τόνια Σωτηροπούλου

 «Πάρα πολλοί Έλληνες ηθοποιοί δουλεύουν στο εξωτερικό, πρέπει να τους θαυμάζουμε. Στην Ελλάδα δυστυχώς υπάρχει η φιλοσοφία “να πεθάνει η κατσίκα του γείτονα”, οι άνθρωποι νιώθουν καλύτερα με την αποτυχία του άλλου. Οι κακές κριτικές στην ταινία του Λάνθιμου για μένα είναι σύνδρομο κομπλεξισμού, με κάνει να αισθάνομαι μεγάλη ντροπή», ανέφερε αρχικά η Τόνια Σωτηροπούλου.

Στη συνέχεια η ηθοποιός πρόσθεσε: «Δε με αφορούν αυτά που είπαν για τη συμμέτοχη μου στο Skyfall, είναι ένας ρόλος που θα είναι για πάντα στο βιογραφικό μου. Συνήθως μου προτείνουν ρόλους της μοιραίας γυναίκας. Αυτό μου στοίχισε ρόλους και δε δούλευα για μεγάλο διάστημα».

Σε άλλο σημείο της συνέντευξή της η Τόνια Σωτηροπούλου αποκάλυψε: «Ήρθαν σπουδαίοι ρολόι στην ζωή μου, τόσο στο Milky Way όσο και στον ρόλο στις Ψυχοκόρες. Είμαι πολύ ευγνώμων που μου έγραψαν ένα τέτοιο διαμάντι. Εγώ, προσωπικά, τα περισσότερα χρήματά μου τα βγάζω από τις συνεργασίες μου στο Instagram και δεν ντρέπομαι για αυτό. Είναι ο λόγος που μπορώ να κάνω τις επιλογές αυτές στην υποκριτική. Έχω διαβάσει πολλά σεξιστικά και επιθετικά σχόλια στο Instagram. Παλαιοτέρα απαντούσα και έπεφτα στο επίπεδό τους».

Δείτε στο ακόλουθο βίντεο όσα είπε η Τόνια Σωτηροπούλου:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR