counter

Κωστής Μαραβέγιας: Αυτές είναι οι γυναίκες που πέρασαν από τη ζωή του

Κωστής Μαραβέγιας: Αυτές είναι οι γυναίκες που πέρασαν από τη ζωή του
Κωστής Μαραβέγιας: Αυτές είναι οι γυναίκες που πέρασαν από τη ζωή του

Ο Κωστής Μαραβέγιας βρίσκεται στο επίκεντρο της δημοσιότητας τους τελευταίους μήνες λόγω της παρουσίας του στο The Voice. Ο τραγουδοποιός κρατούσε πάντα χαμηλούς τόνους στην προσωπική του ζωή, με στόχο να βρίσκεται στην επικαιρότητα μόνο για τη δουλειά του.

Παρόλα αυτά, πολλοί είναι εκείνοι που αυτές τις εβδομάδες «ψαχουλεύουν» τους δεσμούς που είχε στο παρελθόν.

Σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα, πρώτη σχέση που φημολογήθηκε και έγινε γνωστή ήταν με την τραγουδοποιό, Μόνικα. Η σχέση τους έληξε λίγο άδοξα και ακολούθησε άλλη, μια σχέση αρκετά δυνατή με την Ευγενία Δημητροπούλου. Η ίδια μόλις είχε χωρίσει από κάποιον παραγωγό, ο ίδιος από τη Μόνικα, οπότε βρέθηκαν στην ίδια περίπου κατάσταση. Ερωτεύτηκαν όταν η Ευγενία τον επισκέφτηκε στα παρασκήνια μιας συναυλίας του, το 2012. Δεν κρύφτηκαν. Για τον ένα χρόνο και κάτι που ήταν μαζί κυκλοφορούσαν κανονικά, αδιαφορώντας για τους παπαράτσι. Ωστόσο ποτέ δεν παραδέχτηκαν και φυσικά δεν ομολόγησαν δημοσίως τη σχέση τους.

Ο Κωστής Μαραβέγιας με την Ευγενία Δημητροπούλου σε παλαιότερη εμφάνισή τους

Ο Κωστής Μαραβέγιας με την Ευγενία Δημητροπούλου σε παλαιότερη εμφάνισή τους

Χώρισαν το 2014. Ο Μαραβέγιας, σύμφωνα με φήμες, έκανε έναν σύντομο δεσμό με την ηθοποιό Πηνελόπη Πλάκα, με την οποία δεν έμειναν για πολύ μαζί, μια που στη ζωή του μπήκε η εντυπωσιακή Ελληνοαμερικανίδα Χριστίνα Τρεμόντι. Η πανέμορφη ακτιβίστρια και ο ρομαντικός τραγουδοποιός έγιναν ζευγάρι και άρχισαν να κυκλοφορούν σε θέατρα, εκδηλώσεις και συναυλίες. Ο Μαραβέγιας δεν επιβεβαίωσε ούτε διέψευσε ποτέ δεσμούς και έρωτές του. Δεν έπαιζε, ούτε του αρέσει να παίζει το παιχνίδι της δημοσιότητας, προτιμώντας να απολαμβάνει και να προστατεύει την προσωπική του ζωή.

Ο Κωστής Μαραβέγιας με την Χριστίνα Τρεμόντι σε παλιότερη εμφάνισή τους

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR