counter

Στο νοσοκομείο νικητής του "The Voice": Τον πυροβόλησαν στο στήθος

Στο νοσοκομείο νικητής του "The Voice": Τον πυροβόλησαν στο στήθος
Στο νοσοκομείο νικητής του "The Voice": Τον πυροβόλησαν στο στήθος

Συναγερμός σήμανε στη Γαλλία, καθώς ο γνωστός τραγουδιστής και σταρ του "The Voice" Kendji Girac, δέχτηκε σφαίρα στο στήθος από έναν ένοπλο.

Όλα φαίνεται πως έγιναν το βράδυ της Κυριακής την ώρα που ο 27χρονος βρισκόταν σε εκδρομή, σε μια τουριστική τοποθεσία στο Biscarrosse, περίπου 50 χιλιόμετρα από το Μπορντό. 

Δεν είναι ακόμη γνωστό αν ο Kendji Girac ήταν ο στόχος της επίθεσης, ή ο πυροβολισμός ήταν ατύχημα.

Πηγή σχετική με το θέμα δήλωσε σχετικά με το συμβάν πως: "Ο τραυματίας είναι ένας από τους πιο γνωστούς ανθρώπους, οι οποίοι τραυματίστηκαν στο συμβάν. Εκείνη την ώρα βρίσκονταν σε εκδρομή και δέχθηκε πυρά από πυροβόλο όπλο. Οι χωροφύλακες ειδοποιήθηκαν γύρω στις 5.30 το ξημέρωμα και όταν έφτασαν, ήρθαν αντιμέτωποι με περίπου 20 άτομα που αρνήθηκαν να κάνουν κάποια δήλωση. Στο μεταξύ, οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης απομάκρυναν έναν σοβαρά τραυματισμένο άνδρα που είχε πυροβοληθεί στο στήθος και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο".

Oι τελευταίες πληροφορίες του BBC αναφέρουν πως η ζωή του Kendji Girac δεν βρίσκεται πλέον σε κίνδυνο. 

Ο Kendji Girac έγινε ευρέως γνωστός στη Γαλλία όταν κέρδισε το 2014 το "The Voice". Ο τραγουδιστής έγινε γνωστός στην Ελλάδα από το τραγούδι "Andalouse".

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR