counter

Κώστας Καραφώτης: Μιλά στο FTHIS.GR μέσα από το δωμάτιο του νοσοκομείου μετά το χειρουργείο

Κώστας Καραφώτης: Μιλά στο FTHIS.GR μέσα από το δωμάτιο του νοσοκομείου μετά το χειρουργείο
Κώστας Καραφώτης: Μιλά στο FTHIS.GR μέσα από το δωμάτιο του νοσοκομείου μετά το χειρουργείο

Kώστας Καραφώτης

Σε επέμβαση μηνίσκου στο δεξί του πόδι υποβλήθηκε ο Κώστας Καραφώτης την Τρίτη 1 Απριλίου. Ο Κώστας Καραφώτης εισήχθη σε ιδιωτική κλινική και προχώρησε σε προγραμματισμένη επέμβαση κατά την οποία όλα πήγαν κατ’ευχήν και πλέον βρίσκεται στο σπίτι του, καθώς την Τετάρτη 2 Απριλίου πήρε εξιτήριο. Αιτία του προβλήματος που αντιμετώπισε με το πόδι του, όπως δήλωσε στο FTHIS.GR o Kώστας Καραφώτης, ήταν η έντονη άθληση.

O Κώστας Καραφώτης ανήρτησε μια φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram με το εγχειρισμένο πόδι του γράφοντας χαρακτηριστικά: "Μακάρι να ήταν πρωταπριλιάτικο ψέμα το χθεσινό, αλλά τώρα που το βλέπω!!! Σε φάση ανάρρωσης μετά το χθεσινό χειρουργείο!!! Σας ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον!"

Το FTHIS.GR επικοινώνησε με τον Κώστα Καραφώτη και εκείνος δήλωσε χαρακτηριστικά: "Χειρουργήθηκα την Δευτέρα. Η εγχείρηση ήταν προγραμματισμένη, όλα πήγαν καλά αλλά τον μετεγχειρητικό πόνο δεν μπορούμε να τον αποφύγουμε. Πήρα εξιτήριο την Τρίτη και τώρα αναρρώνω."

Όπως δήλωσε ο Κώστας Καραφώτης, οι προγραμματισμένες live εμφανίσεις του θα πραγματοποιηθούν κανονικά και η εγχείρησή του δεν θα επηρεάσει σε τίποτα το πρόγραμμά του.

Ο Κώστας Καραφώτης θα συμμετάσχει στο Aegean Fashion Festival που θα πραγματοποιηθεί στη Μαρίνα Μυτιλήνης από τις 4 έως τις 7 Απριλίου ενώ την Δευτέρα 7 Απριλίου θα εμφανιστεί στις «Γραμμές» σε ένα μουσικό ταξίδι με τον μεγάλο συνθέτη Γιάννη Σπανό. 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR