counter

Μάρω Λύτρα: Το επάγγελμα που κάνει στον Καναδά και η αναφορά στον Κώστα Καραφώτη

Μάρω Λύτρα: Το επάγγελμα που κάνει στον Καναδά και η αναφορά στον Κώστα Καραφώτη
Μάρω Λύτρα: Το επάγγελμα που κάνει στον Καναδά και η αναφορά στον Κώστα Καραφώτη

Μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και στον δημοσιογράφο, Αντώνη Λαγουδάκη η Μάρω Λύτρα.

Δείτε επίσης - Μάρω Λύτρα: Η on air ατάκα της για τον Κώστα Καραφώτη - "Πώς το ‘παθε"

Η τραγουδίστρια μίλησε για την συμμετοχή της στο «Fame Story», στα επαγγελματικά της αλλά και στον Κώστα Καραφώτη.

Όσα είπε η Μάρω Λύτρα

«Δουλεύω ως νοσηλεύτρια στον Καναδά και κάνω κάποιες εμφανίσεις με κάτι παιδιά που είναι μουσικοί και είναι φίλοι μου. Ήταν δύσκολο για εμάς που βγήκαμε από ένα παιχνίδι να μας σεβαστούν επειδή γίναμε τόσο διάσημοι, τόσο γρήγορα. Ένιωσα μία συμπεριφορά σαν “δεν είσαι τίποτα εσύ που είσαι από ένα παιχνίδι”, άλλα δεν ήμουν μόνο η Μάρω από το Fame Story. Όταν ήρθε η κρίση στην Ελλάδα, από εκεί που τραγουδούσαμε 5 βράδια, ξαφνικά έγιναν δυο. Εκεί κατάλαβα ότι δεν είναι για έμενα αυτό και γύρισα», είπε αρχικά η Μάρω Λύτρα.

Στη συνέχεια η τραγουδίστρια εξομολογήθηκε: «Όταν έφυγα από την Ελλάδα έπαθα κατάθλιψη. Μου λείπουν οι πίστες, οι fans μου, μου λείπουν όλα. Την αγαπούσα πολύ αυτή τη δουλειά. Θα μου άρεσε να γυρίσω στην Ελλάδα, άλλα με διαφορετικές συνθήκες. Θα ήμουν πιο έξυπνη αυτή τη φορά. Ένα παιδί με ακολουθούσε παντού και άλλαξε το όνομα του σε Λύτρα. Έχουν γραφτεί πάρα πολλά άσχημα για έμενα. Κάθε τρεις μέρες με βγάζανε έγκυο. Κάποια στιγμή είχαν γράψει ότι έχω αυτοκτονικές τάσεις».

Για ενδεχόμενη συνεργασία με τον Κώστα Καραφώτη, η Μάρω Λύτρα απάντησε: «Δεν υπάρχει λόγος να κάνουμε ντουέτο με τον Κώστα Καραφώτη, δεν θα βοηθήσει κανέναν στην καριέρα του, άλλα θα κολλήσουν όλοι στο “ειδύλλιο”. Όταν ήμουν στο Fame Story, έκλαιγα γιατί είχα χάσει τον πάτερα μου και έβαζαν ότι έκλαιγα για τον οποιονδήποτε».

Δείτε στο ακόλουθο βίντεο όσα είπε η Μάρω Λύτρα:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR