counter

Κωνσταντίνος Χριστοφόρου: Λύγισε on air ενώ μιλούσε για τη βίαιη συμπεριφορά του πατέρα του

Κωνσταντίνος Χριστοφόρου: Λύγισε on air ενώ μιλούσε για τη βίαιη συμπεριφορά του πατέρα του
Κωνσταντίνος Χριστοφόρου: Λύγισε on air ενώ μιλούσε για τη βίαιη συμπεριφορά του πατέρα του

Ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου βρέθηκε την Τετάρτη στο Πρωινό και παραχώρησε συνέντευξη στη Φαίη Σκορδά και στον Γιώργο Λιάγκα.

Ο καλλιτέχνης, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στη Eurovision, στη συμμετοχή της Ελλάδας και της Κύπρου στο διαγωνισμό, στην Έλενα Παπαρίζου αλλά και σε πρόσφατη μακροσκελή ανάρτησή του στα social media, όπου ξέσπασε κατά των μέτρων που ίσχυαν στην Κύπρο για τον περιορισμό του κορονοϊού.

Στο τέλος της κουβέντας τους, ο Γιώργος Λιάγκας ρώτησε τον τραγουδιστή για την κακή σχέση που είχε με τον πατέρα του. Ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου μίλησε ανοιχτά και κατά τη διάρκεια της εξομολόγησής του συγκινήθηκε. 

«Οι σχέσεις μας δεν αποκαταστάθηκαν ποτέ. Η επαφή μας κόπηκε με δική μου πρωτοβουλία. Είχα περάσει πολύ άσχημα. Είχαμε περάσει πολύ άσχημα. Είχε πολύ βίαιη συμπεριφορά. Μετάνιωσε. Συγχώρησα, αλλά δεν ξέχασα. Προτίμησα να κρατήσω τα καλά πράγματα, ήταν λίγα. Δεν θα ήθελα να γίνω πατέρας και πολύ πιθανό να οφείλεται σε αυτό. Δεν μπορώ να διανοηθώ ότι θα συμπεριφερθώ έστω και 1% όπως μου φέρθηκε εμένα...Τον κατανοώ μετά από χρόνια, πρέπει να καταλαβαίνουμε… Αν θέλει να κάνει τη ζωή του κάποιος, να την κάνει δίχως να πάρει στον λαιμό του αθώες ψυχές. Τα παιδιά είναι ό,τι πιο πολύτιμο υπάρχει σε αυτόν τον πλανήτη», είπε ο τραγουδιστής και συνέχισε. «Ο καλός σύζυγος δεν είναι καλός πατέρας, ποτέ! Ποτέ! Ο δολοφόνος αν σκοτώσει κάποιον δεν σημαίνει ότι δεν είναι δολοφόνος για όλους τους υπόλοιπους. Είμαι κάθετος σε αυτό το πράγμα. Χάνω τα λόγια μου, σαστίζω…».

Δείτε στο ακόλουθο βίντεο όλα όσα είπε ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου:

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR