counter

Κωνσταντίνος Χριστοφόρου: "Η Έλενα ήθελε να της δώσουν μεγαλύτερο ρόλο, είχαμε έντονη διαφωνία"

Κωνσταντίνος Χριστοφόρου: "Η Έλενα ήθελε να της δώσουν μεγαλύτερο ρόλο, είχαμε έντονη διαφωνία"
Κωνσταντίνος Χριστοφόρου: "Η Έλενα ήθελε να της δώσουν μεγαλύτερο ρόλο, είχαμε έντονη διαφωνία"

Το πρωί της 25ης  Μαρτίου ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Super Κατερίνα», όπου και παραχώρησε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης.

Μεταξύ άλλων ο αγαπημένος τραγουδιστής μίλησε για την συμμετοχή του στην Eurovision αλλά και την παρεξήγηση με την Έλενα Πατρόκλου.

 «Η Έλενα Πατρόκλου αντικαταστάθηκε από την Ελίνα Κωνσταντοπούλου στη Eurovision το 2005, γιατί είχαμε μία έντονη διαφωνία. Είμαστε σαν αδέλφια, την αγαπώ, τη λατρεύω, έφυγε γιατί το ήθελε η ίδια. Εγώ δεν πιέζω κανέναν, της λέω: άμα θες να φύγεις, φύγε. Ας μην το αναλύσουμε τώρα», είπε αρχικά ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου.

«Ήθελε μεγαλύτερο ρόλο στην παρουσίαση του τραγουδιού αλλά δεν μπορούσε να της δοθεί. Δεν αποφάσιζα εγώ, είχα μία δισκογραφική από πίσω. Αυτοί δεν είναι καλοί οιωνοί. Εγώ ήμουν στη Λετονία όταν το έμαθα, με πήρε ο Τάσος Τρύφωνος και μου το είπε», εξήγησε ο τραγουδιστής.

Δείτε επίσης - Ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου για το περιστατικό στη Eurovision 2006: "Εγώ ήμουν εξοργισμένος"

Για την συμμετοχή του στη Eurovision το 2005 ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου ανέφερε: «Δεν πας στον διαγωνισμό με παρόμοιο τραγούδι με τον Ρουβά, που είχε πάει την προηγούμενη χρονιά. Βγαίνει το τραγούδι, πηγαίνουμε πολύ καλά στα στοιχήματα, όπου και να το τραγουδούσα γινόταν χαμός, αρέσει μέχρι και σήμερα αλλά δεν πήρε καλή θέση… ε και; Λες να το ξανασκεφτώ και να πάω και το 2025;».

Δείτε στο ακόλουθο βίντεο όσα είπε ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου:

Photo credits - ndp

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR