counter

Κωνσταντίνος Μπογδάνος: "Τραγική & απαράδεκτη η δήλωση του Μπράτη για τα ομόφυλα ζευγάρια"

Κωνσταντίνος Μπογδάνος: "Τραγική & απαράδεκτη η δήλωση του Μπράτη για τα ομόφυλα ζευγάρια"
Κωνσταντίνος Μπογδάνος: "Τραγική & απαράδεκτη η δήλωση του Μπράτη για τα ομόφυλα ζευγάρια"

Τη δήλωση του Άγγελου Μπράτη που αναφερόταν στα ομόφυλα ζευγάρια και όχι μόνο, σχολίασε στο "Πρωινό" του ΑΝΤ1 με τον Γιώργο Λιάγκα ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος, το πρωί της Πέμπτης 30 Νοεμβρίου.

«Οι φωνές που δεν σέβονται την ελευθερία του άλλου, να θαφτούν εκεί που πρέπει. Εγώ που είμαι γκέι πληρώνω την ίδια εφορία που πληρώνει έανς άντρας που είναι στρέιτ. Θα έπρεπε να έχω ακριβώς τα ίδια δικαιώματα. Οι άνθρωποι έχουν ίσα δικαιώματα και όχι μόνο ίσες υποχρεώσεις. Ας κρατήσουν αυτοί οι άνθρωποι την άποψή τους για τον μικρό τους στενόμυαλο κύκλο. Η ανθρωπότητα δεν πηγαίνει μπροστά με τέτοιες απόψεις», ήταν η δήλωση του Άγγελου Μπράτη, ο οποίος ουσιαστικά αναφερόταν στις δηλώσεις Ελλήνων βουλευτών που ανέφεραν πως σκοπεύουν να καταψηφίσουν το νομοσχέδιο για τους γάμους ομόφυλων ζευγαριών, όπως και την τεκνοθεσία.

Όσα είπε ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος για τον Άγγελο Μπράτη

Πιο συγκεκριμένα, ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος είπε: «Ήταν τραγική και απαράδεκτη η δήλωση του κυρίου Μπράτη, η οποία είναι αντιδημοκρατική και αχρείαστα επιθετική. Δεν μπορεί ένας άνθρωπος, ότι κι αν πιστεύει, να βγαίνει και να λέει ότι κάποιοι οι οποίοι πιστεύουν κάτι αντίθετο από αυτόν, πρέπει να κρατήσουν τη μικρόμυαλη άποψή τους για τον στενό τους κύκλο. Ο κύριος Μπράτης και όσοι λαμβάνουν αυτή τη θέση, ίδια με του κυρίου Μπράτη, καταλαβαίνει ότι σύμφωνα με τελευταία δημοσκόπηση της GPO του 67% του ελληνικού λαού είναι ενάντια στην τεκνοθεσία;.

Δεν είναι δυνατόν, δεν πίστευα στα αυτιά μου όταν έκανα έναν ευγενή άνθρωπο, όπως είναι ο κύριος Μπράτης, να λέει στο 67% του ελληνικού λαού “κρατήστε τη μικρόμυαλη άποψή σας για τον στενό σας κύκλο”».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR