counter

Άγγελος Μπράτης: "Δε θέλω ο σύντροφός μου να έχει ξυρισμένες γάμπες, μου αρέσουν οι τρίχες"

Άγγελος Μπράτης: "Δε θέλω ο σύντροφός μου να έχει ξυρισμένες γάμπες, μου αρέσουν οι τρίχες"
Άγγελος Μπράτης: "Δε θέλω ο σύντροφός μου να έχει ξυρισμένες γάμπες, μου αρέσουν οι τρίχες"

Στην κάμερα της εκπομπής “Πάμε Δανάη” και τον Γιώργο Κρικοριάν μίλησε ο Άγγελος Μπράτης.

Ο γνωστός σχεδιαστής, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην καριέρα του και στην προσωπική του ζωή.

Μάλιστα, ο Άγγελος Μπράτης αποκάλυψε πως είναι single.

Δείτε επίσης! Άγγελος Μπράτης: Δείτε τον να ποζάρει γυμνός για το Instagram

 Όσα είπε ο Άγγελος Μπράτης

«Κάπου διάβασα ότι “έρωτας είναι δύο αυτοκίνητα που τρέχουν αντίθετα μέσα στη νύχτα για να συγκρουστούν”. Ο έρωτας είναι πόλεμος, δεν είναι αγάπη. Συνήθως μετά από μία απόρριψη πηγαίνω και βλέπω φίλους μου. Τελευταία, έκανα μία περιήγηση αγάπης σε σπίτια φίλων για να ξεπεράσω έναν χωρισμό. Αυτήν την περίοδο είμαι ελεύθερος και περιμένω την άνοιξη, είμαι σε εγρήγορση αλλά σε αναμονή. Δυσκολεύομαι στο φλερτ, δε δίνω σημασία γιατί νομίζω ότι με κοιτάζουν επειδή με ξέρουν από την τηλεόραση», είπε ο Άγγελος Μπράτης.

Όσο για το τι δεν θα ήθελε να έχει ο σύντροφός του, είπε: «Δε θέλω ο σύντροφός μου να έχει ξυρισμένες γάμπες, μου αρέσουν τα πράγματα φυσικά, μου αρέσουν οι τρίχες».

«Νομίζω ότι όλοι έχουμε απιστήσει. Απιστία είναι κι όταν παίρνεις το κινητό στην τουαλέτα κι απαντάς σε μηνύματα στο Instagram. Δίνω τους κωδικούς μου για το κινητό γιατί δεν έχω τίποτα να κρύψω», πρόσθεσε ο Άγγελος Μπράτης.

Για την τηλεόραση λέει: «Μου λείπει η τηλεόραση, την απόλαυσα. Στο GNTM πέρασα πάρα πολύ ωραία, δεν είδα κανέναν να υποφέρει, είδα όλοι να πετυχαίνουν και το αποτέλεσμα να είναι καλό. Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι μία γλύκα. Θυμάμαι μία υπέροχη βραδιά που καταλήξαμε οι δυο μας κάτω από το σπίτι μου να τρώμε σουβλάκια. Η Βίκυ Καγιά είναι πολύ δυναμική, πολύ όμορφη και έχει εξαιρετικό γούστο. Πάντα με υποστήριζε χωρίς να είμαστε φίλοι. Θα ήθελα πολύ να είμαι στον νέο κύκλο του GNTM, αν γίνει. Μακάρι να γίνει, μακάρι να με θέλουν και να πάω».

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

*Πηγή φωτογραφίας: NDP

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR