counter

Κωνσταντίνος Αγγελίδης: Το τέλος των δικαστηρίων και η κατάσταση της υγείας του σήμερα

Κωνσταντίνος Αγγελίδης: Το τέλος των δικαστηρίων και η κατάσταση της υγείας του σήμερα
Κωνσταντίνος Αγγελίδης: Το τέλος των δικαστηρίων και η κατάσταση της υγείας του σήμερα

Ο δικηγόρος του Κωνσταντίνου Αγγελίδη, Αγαμέμνων Τάτσης μίλησε ζωντανά στη "Super Κατερίνα" την Τρίτη και αναφέρθηκε τόσο στην κατάσταση της υγείας του παρουσιαστή, όσο και στην αποζημίωση που έλαβε για το τροχαίο.

Σχετικά με τις δικαστικές εξελίξεις, ο κ. Τάτσης ανέφερε: "Δικαστικά είμαστε στην ευχάριστη θέση να πούμε για πρώτη φορά ότι ο δικαστικός κύκλος έχει κλείσει και σε αστικό επίπεδο. Τα δικαστήρια εξέδωσαν τις σχετικές αποζημιώσεις και μάλιστα το εφετείο τις επαύξησε. Αυτό είναι κάτι που δεν είναι σύνηθες στη δικαστική πρακτική, καθώς και λίγο καιρό πριν έκλεισε και το ποινικό σκέλος της υπόθεσης, όπου σε ταύτιση με την πρωτοβάθμια απόφαση, το ποινικό εφετείο καταδίκασε εκ νέου τον υπαίτιο οδηγό του λεωφορείου".

Διαβάστε επίσης: Kωνσταντίνος Aγγελίδης: Περπατάει, οδηγεί αυτοκίνητο και πηγαίνει τον γιο του σχολείο! Η εμφάνιση στην κάμερα

Όσον αφορά την υγεία του Κωνσταντίνου Αγγελίδη σήμερα, ο δικηγόρος του αποκάλυψε: "Ένα ιατρικό θαύμα είναι ότι έζησε. Γίνονται προσπάθειες σοβαρής ανάκαμψής του. Είναι εκπληκτική η δουλειά που έκαναν οι φυσικοθεραπευτές. Πρέπει να φτιάξουμε στη χώρα μας κέντρα αποκατάστασης, λειτουργικά. Για κανονικότητα είναι πολύ νωρίς να το πούμε. Όταν σου έχουν προκληθεί βλάβες σε μία σειρά από ζωτικά όργανα και όργανα κίνησης, είναι προφανές ότι θα υπάρχουν θέματα και προβλήματα. Συνεχίζει τη φυσικοθεραπεία και σε κάθε περίπτωση είμαστε πολύ καλύτερα από ότι ήμασταν σε παλαιότερο χρόνο. Στέλνει ένα ελπιδοφόρο μήνυμα. Να σας μεταφέρω κλείνοντας το μήνυμα της οικογένειας και του ίδιου του Κωνσταντίνου. Στέλνουν ένα μεγάλο ευχαριστώ και μεγάλη αγκαλιά σε αυτούς τους φίλους επώνυμους και ανώνυμους πολίτες, που αγκάλιασαν τον προσωπικό του αγώνα".

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR