counter

Κωνσταντίνος Αγγελίδης: Η κατάσταση της υγείας του σήμερα - Στο Εφετείο η υπόθεση του τροχαίου

Κωνσταντίνος Αγγελίδης: Η κατάσταση της υγείας του σήμερα - Στο Εφετείο η υπόθεση του τροχαίου
Κωνσταντίνος Αγγελίδης: Η κατάσταση της υγείας του σήμερα - Στο Εφετείο η υπόθεση του τροχαίου

Η υπόθεση του Κωνσταντίνου Αγγελίδη, οδηγείται αύριο, Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου στο Εφετείο, με τον οδηγό του λεωφορείου να ζητά τη μείωση της ποινής του.

Η δημοσιογράφος της εκπομπής «Super Κατερίνα» Μαρία Βλάχου συνάντησε τον δικηγόρο του Κωνσταντίνου Αγγελίδη, Αγαμέμνονα Τάτση, ο οποίος ανέφερε αρχικά: «Σε πρώτο βαθμό καταδικάστηκε ο οδηγός του λεωφορείου, αφού αποδείχθηκε ότι είναι αποκλειστικά υπεύθυνος της πρόκλησης του συγκεκριμένου ατυχήματος. Ο κατηγορούμενος προβάλλει ισχυρισμούς που στόχο έχουν είτε την αθώωση του, είτε τη μείωση της ποινής. Στο αστικό μέρος η δίκη ολοκληρώθηκε…».

Όσον αφορά την υγεία του Κωνσταντίνου Αγγελίδη, ο ίδιος τόνισε: «Η κατάσταση υγείας του Κωνσταντίνου Αγγελίδη είναι βεβαρημένη. Ήταν ένα βαρύτατο τροχαίο. Υπάρχει μια πρόοδος αλλά, όπως γνωρίζετε, η πρόοδος σε τέτοιες περιπτώσεις είναι πάρα πολύ αργή. Διότι πρέπει να ξαναμάθει ο οργανισμός πολλά πράγματα, τόσο σε θέματα κίνησης, όσο και ομιλίας ».

Διαβάστε επίσης: Kωνσταντίνος Aγγελίδης: Η φωτογραφία μέσα από το νοσοκομείο μετά το χειρουργείο στα μάτια

Κατόπιν, η δημοσιογράφος μετέφερε πως ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης δε νιώθει θυμό, αλλά περιμένει όλα αυτά τα χρόνια να ακούσει έστω μια συγγνώμη από τον οδηγό του λεωφορείου.

Το χρονικό του τροχαίου

Θυμίζουμε πως ο γνωστός παρουσιαστής Κωνσταντίνος Αγγελίδης είχε μια σοβαρή σύγκρουση με τη μηχανή του τα ξημερώματα της Κυριακής 24/12/2017. Ο παρουσιαστής επέστρεφε από κέντρο διασκέδασης στα νότια προάστια στο σπίτι του, όταν έχασε τον έλεγχο της μηχανής του στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης. Σύμφωνα με την αγωγή, ο οδηγός ενός λεωφορείου των αστικών συγκοινωνιών προσπάθησε αιφνιδιαστικά να διασχίσει τη λεωφόρο Βουλιαγμένης, με αποτέλεσμα η μηχανή στην οποία επέβαινε ο παρουσιαστής να «καρφωθεί» στο όχημα. Ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης έδωσε μάχη για τη ζωή του στο Ασκληπιείο Βούλας, όπου νοσηλεύτηκε με βαριά κρανιοεγκεφαλική κάκωση. Οι πρώτες ώρες ήταν κρίσιμες, αλλά κατάφερε να επιβιώσει. 

Όλα αυτά τα χρόνια, ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης δίνει τη δική του μάχη, κάνοντας δεκάδες επεμβάσεις αλλά και χειρουργεία, προκειμένου να μπορέσει να επανέλθει.

Πηγή φωτογραφίας: ndp

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR