counter

Κουμπάρος Όλγας Κιουρτσάκη: "Η Άντζελα στην Αμερική ξόδεψε 3.000 δολάρια σε μια μέρα, δεν ισχύει αυτό για το νερό"

Στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά, Fay's Time βρέθηκε καλεσμένος ο Γρηγόρης Εκμαλιάν, ο οποίος και είναι κουμπάρος της Όλγας Κιουρτσάκη και μίλησε για το περίφημο περιστατικό με το νερό στην Αμερική, αλλά και για την οικονομική διαχείρηση που κάνει η Άντζελα Δημητρίου.

"Ο Φώτης είχε βάλει τα θέματα της Άντζελας Δημητρίου σε μια σωστή πορεία. Τα λεφτά της η Άντζελα δεν μπορεί να τα κάνει ότι θέλει. Δεν είπα βέβαια να τα δώσει σε μένα, στον γαμπρό ή την κόρη, αλλά να πάνε στις υποχρεώσεις της. Να προστατεύσει τον εαυτό της.  Τα λεφτά της Άντζελας είναι δικά της αλλά δεν μπορεί να τα κάνει ότι θέλει, έχει μια τεράστια καριέρα, έπρεπε να έχει μία βίλα εκατομμυρίων, λόγω του ότι έχει δουλέψει σκληρά αλλά λόγω των καταστάσεων δεν υπάρχουν.

Αυτά που τα λέω, πονάω, γιατί την αγαπάω. Αυτό για το νερό είναι μια γελοιότητα. Είχαν πει στο Φώτη, να μην πάρουν νερά από το ξενοδοχείο γιατί κοστίζουν 11 $ αλλά να πάρουν από απέναντι που κοστίζουν 2 $. Ο Φώτης πήγε και το είπε αυτό μέσα στο δωμάτιο...", ανέφερε για το περιστατικό με το νερό στην Αμερική. 

"Η Άντζελα όμως την προηγούμενη μέρα βγήκε στα μαγαζιά και μέσα σε μια μέρα μέσα, σε 10 λεπτά είχε χαλάσει 3000 $ και κάποια στιγμή έπρεπε να πατήσει φρένο, πριν φύγει στην Αμερική αγόρασε πάλι 3000 € ρούχα, τρεις βαλίτσες γεμάτες. Τις οποίες της κουβαλούσε ο γαμπρός, την έβαφε η κόρη, τότε ήταν καλοί... Τα συμβόλαια της Αμερικής τα έκανε ο Φώτης που είναι συνεργάτης της. Το ίδιο θέμα το έχω λύσει πριν 5-6 χρόνια αλλά και τα Χριστούγεννα πήγα στην Άντζελα και της είπα πάμε να φάμε με τα παιδιά και κατεβάσαμε τα φαγητά κάτω και φάγαμε με τα παιδιά, παίξαμε χαρτιά, περάσαμε ωραία. Προσπαθώ πάλι να το τους τα βρω αλλά η Άντζελα μου κρύβεται", ανέφερε.

Δείτε περισσότερα στο παραπάνω βίντεο.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR