counter

Κονέ - Ταχτσίδης: Βραδινή έξοδος στα μπουζούκια

Κονέ - Ταχτσίδης: Βραδινή έξοδος στα μπουζούκια
Κονέ - Ταχτσίδης: Βραδινή έξοδος στα μπουζούκια

Κονέ Ταχτσίδης

Από το Διονύση Χριστόπουλο

Βραδινή έξοδο στα μπουζούκια πραγματοποίησαν το βράδυ της Κυριακής 9 Νοεμβρίου οι παίκτες της Εθνικής Ελλάδος, Παναγιώτης Κονέ και Παναγιώτης Ταχτσίδης.

Ο Χάρης Σιανίδης, δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram φωτογραφία από την βραδινή του έξοδο στο «Κέντρο Αθηνών», όπου εμφανίζεται ο Νίκος Βέρτης και η Ελένη Φουρέιρα, παρέα με τους διεθνείς και τη Χριστίνα Στεφανίδη.

Ο Έλληνας διεθνής, που αυτήν την περίοδο ανήκει στο δυναμικό της Udinese, της πόλης Udine της Βόρειας Ιταλίας, ταξίδεψε στην Αθήνα για τις υποχρεώσεις του στην Εθνική Ομάδα και πραγματοποίησε την βραδινή του βόλτα, συνοδευόμενος από την αγαπημένη του Χριστίνα Στεφανίδη με την οποία διατηρεί σχέση τα τελευταία χρόνια.

Οι δυο τους κάθε φορά που καταφέρνουν να βρίσκονται μαζί στην Ελλάδα, δεν παραλείπουν να ζουν από κοντά το Athens by night.

Στην παρέα του ζευγαριού βρέθηκε και ο Παναγιώτης Ταχτσίδης, που επίσης αγωνίζεται στην Ιταλία,  στην Hellas Verona και φροντίζει όποτε επισκέπτεται την Αθήνα να νυχτοπερπατά παρέα με φίλους.

Στην φωτογραφία που δημοσίευσε στο Instagram ο Παναγιώτης Κονέ, χαρούμενος πόζαρε και ο Χάρης Σιανίδης.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR