counter

My Style Rocks: H Ζέτα Θεοδωροπούλου Ταχτσίδη αποκάλυψε το love story με τον Παναγιώτη Ταχτσίδη - "Ήρθε αναπάντεχα"

My Style Rocks: H Ζέτα Θεοδωροπούλου Ταχτσίδη αποκάλυψε το love story με τον Παναγιώτη Ταχτσίδη - "Ήρθε αναπάντεχα"
My Style Rocks: H Ζέτα Θεοδωροπούλου Ταχτσίδη αποκάλυψε το love story με τον Παναγιώτη Ταχτσίδη - "Ήρθε αναπάντεχα"

Στον νέο κύκλο του “My Style Rocks” συμμετέχει η Ζέτα Θεοδωροπούλου Ταχτσίδη, την οποία στο παρελθόν τη βλέπαμε στην τηλεόραση στο πλευρό του Αλέξανδρου Πετρίδη.

Η ίδια τα τελευταία χρόνια είχε απομακρυνθεί από τα φώτα της δημοσιότητας, καθώς έχει παντρευτεί με τον ποδοσφαιριστή, Παναγιώτη Ταχτσίδη και έχει αποκτήσει μαζί του τρία παιδιά.

Στο καινούργιο επεισόδιο του ριάλιτι μόδας του ΣΚΑΙ το απόγευμα της Τετάρτης 7 Φεβρουαρίου η Ζέτα Θεοδωροπούλου Ταχτσίδη αποκάλυψε στους κριτές και στην παρουσιάστρια, Κατερίνα Καραβάτου, μετά από σχετική ερώτηση το love story της με τον Παναγιώτη Ταχτσίδη.

Δείτε επίσης! My Style Rocks: Η πρώτη εμφάνιση της Ζέτας Θεοδωρόπoυλου Ταχτσίδη - "Τα παιδιά μου να πάω να πάρω από το σχολείο, θα βάλω γούνα"

Όσα είπε η Ζέτα Θεοδωρόπουλου Ταχτσίδη

«Είχε επιμονή και ήρθε αναπάντεχα. Μετά πήγα εγώ ένα ταξίδι αναψυχής στην Ιταλία στη Βερόνα. Ήρθε με πήρε από το αεροδρόμιο και εκεί άρχισαν όλα. Με ένα φιλί κάτω από μια ομπρέλα όταν άρχισε να βρέχει τον ερωτεύτηκα. Όταν ήταν εδώ στην Αθήνα και τον έβλεπα έξω, 1.97 ο άντρας μου, ποδάρες, σώμα αθλητικό, για εμένα ήταν άλλος ένας που μπαίνει σε ένα μαγαζί με ωραίο ντύσιμο, ωραίο αμάξι.

Όταν είδα την απλότητά του στο αεροδρόμιο που ήρθε με τη φόρμα και την μπλούζα και είδα την ψυχή του, το χαμόγελό του, αναγνώρισα πως είναι και όχι πώς φαίνεται. Τον ερωτεύτηκα κάτω από μία ομπρέλα στη βροχή. Η ομπρέλα δεν ήταν δική μας, μάς συνόδευσε ο παρκαδόρος για να πάμε στο αμάξι.

Ήταν Οκτώβρης. Τέλος Δεκεμβρίου ήμουν έγκυος. Μέσα σε έναν χρόνο τον γνώρισα, έμεινα έγκυος, γέννησα, παντρευτήκαμε, έγιναν όλα!», περιέγραψε η Ζέτα Θεοδωροπούλου και στη συνέχεια τόνισε πως μαγειρεύει υπέροχα και φτιάνει καταπληκτικό παστίτσιο.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

*Πηγή φωτογραφίας: NDP

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR