counter

Κλέλια Πανταζή: Οι φωτογραφίες και η εξομολόγηση για τις αλλαγές στο σώμα της 40 μέρες μετά τον τοκετό

Κλέλια Πανταζή: Οι φωτογραφίες και η εξομολόγηση για τις αλλαγές στο σώμα της 40 μέρες μετά τον τοκετό
Κλέλια Πανταζή: Οι φωτογραφίες και η εξομολόγηση για τις αλλαγές στο σώμα της 40 μέρες μετά τον τοκετό

Μία από τις πιο όμορφες περιόδους στην προσωπική τους ζωή βιώνουν η Κλέλια Πανταζή και ο σύζυγός της, Λευτέρης Τσάκαλο, οι οποίοι εδώ και 40 ημέρες κρατάνε στην αγκαλιά τους, τον δεύτερο καρπό του έρωτά τους.

Θυμίζουμε πως η πρωταθλήτρια και Ολυμπιονίκης της ρυθμικής γυμναστικής έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι και ολοκλήρωσε με τον καλύτερο τρόπο την οικογενειακή της ευτυχία με τον Λευτέρη Τσάκαλο το πρωί της Δευτέρας (03/01).

40 ημέρες μετά και η Κλέλια Πανταζή θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της ακολούθους στο Instagram δυο φωτογραφίες που τράβηξε μετά τον τοκετό. Παράλληλα η ίδια συνόδευσε την ανάρτησή της με ένα μακροσκελές μήνυμα, στο οποίο αναφέρθηκε στις αλλαγές στο σώμα της.

Η Κλέλια Πανταζή έγραψε χαρακτηριστικά: «Αποδοχή.. 40 μέρες μετά.. συνειδητοποιείς ότι αυτό το σώμα, δεν θα είναι ποτέ ξανά το ίδιο με πριν.. Δεν θα θυμίζει σε τίποτα το σώμα της αθλήτριας που ήταν κάποτε.. Είναι ένα σώμα που έχει φουσκώσει δυο φορές και ξεφουσκώσει σαν μπαλόνι.. Είναι ένα σώμα με τις τομές του, τις ραγάδες του, την χαλάρωση του.. Είναι ένα σώμα που έφερε στον κόσμο δυο ζωές.. Τις ΖΩΕΣ ΜΟΥ!!! Είναι το σώμα μου και το αγαπώ όπως και αν είναι!! Προς όλες τις μαμάδες εκεί έξω, που παλεύουν ή δυσανασχετούν με την καινούργια τους εικόνα.. Είστε υπέροχες! Να σας αγαπάτε και να σας αγκαλιάσετε!! Κρατάτε στα χέρια σας ό,τι πολυτιμότερο..! (Η φωτογραφία είναι την επόμενη ακριβώς ημέρα από τον τοκετό)».

Θυμίζουμε πως η Κλέλια Πανταζή είναι από τον Ιούλιο του 2018 παντρεμένη με τον Λευτέρη Τσάκαλο. Τον Δεκεμβρίου του 2019 γεννήθηκε ο γιός τους, Μιχαήλ-Άγγελος.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Klelia Pantazi (@klelia_pantazi)

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR