counter

Κλέλια Πανταζή: Η μακροσκελής ανάρτηση για τη γέννηση του τρίτου της παιδιού! Τι ανέφερε για το όνομα;

Κλέλια Πανταζή: Η μακροσκελής ανάρτηση για τη γέννηση του τρίτου της παιδιού! Τι ανέφερε για το όνομα;
Κλέλια Πανταζή: Η μακροσκελής ανάρτηση για τη γέννηση του τρίτου της παιδιού! Τι ανέφερε για το όνομα;

Μητέρα για τρίτη φορά έγινε η Κλέλια Πανταζή.

Η Ολυμπιονίκης και Πρωταθλήτρια Ρυθμικής Γυμναστικής τη Δευτέρα 17 Ιουλίου έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι κι έτσι ολοκλήρωσε με τον καλύτερο τρόπο την οικογενειακή της ευτυχία με τον σύζυγό της, Λευτέρη Τσάκαλο.

Να θυμίσουμε σε αυτό το σημείο, πως η Κλέλια Πανταζή είναι από τον Ιούλιο του 2018 παντρεμένη με τον Λευτέρη Τσάκαλο και έχουν αποκτήσει ακόμη δύο παιδιά. Τον Μιχαήλ Άγγελο, που ήρθε στον κόσμο τον Δεκεμβρίο του 2019 και τον Αλέξανδρο Ιωάννη που γεννήθηκε τον Ιανουάριο του 2022.

Το μεσημέρι της Πέμπτης, η Κλέλια Πανταζή πήρε εξιτήριο από μαιευτήριο και μαζί με τον νεογέννητο γιο της επέστρεψε στο σπίτι της. Δείτε φωτογραφίες ΕΔΩ!

Η ανάρτηση της Κλέλιας Πανταζή για τη γέννηση του παιδιού της

Η Κλέλια Πανταζή λίγες ώρες αφού πήρε εξιτήριο από το μαιευτήριο, έκανε μια μακροσκελής ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η ίδια πόσταρε μια σειρά με φωτογραφίες με το νεογέννητο αγγελούδι της.

 «“Τρις..ευτυχισμένοι”. Αυτό είμαστε!! Επιτέλους σε κρατάμε αγκαλιά!!! Ήρθες για να ολοκληρώσεις την οικογένεια μας.. Όνομα μπορεί να μην σου έχουμε βρει ακόμη.. αλλά αν ήσουν Ινδιάνος θα ήσουν ο “Ήρθα για να Μείνω”!

Και οφείλουμε όλη αυτή την ευτυχία στις δυο αυτές γυναίκες, την γυναικολόγο μας @dr_katerina_papakonstantinou & την εξαιρετική μαία μας @pregnancycare_ !

Από την αρχή αυτής της 3ης εγκυμοσύνης έως και τώρα που πάμε σπίτι μας, ήταν εκεί! Και αυτό τα λέει όλα! Γιατί τώρα είσαι εσύ εδώ! Ευχαριστούμε @rea_maternity που για 3η φορά έγινες το πρώτο μας “σπίτι”! Ευχαριστούμε και όλους εσάς για τις πάρα πολλές ευχές που μας έχετε στείλει!!! Να είστε όλοι καλά!!!

*Πάμε σπίτι να γνωρίσεις τα αδέρφια σου!! Και εμείς να συνειδητοποιήσουμε ότι είμαστε τρίτεκνοι..!», έγραψε στη λεζάντα η Κλέλια Πανταζή.

Δείτε την ανάρτησή της.

Κλέλια Πανταζή - Οι δυσκολίες της τρίτης εγκυμοσύνης

Μιλώντας για τις δυσκολίες της τρίτης εγκυμοσύνης, η Κλέλια Πανταζή είχε αναφέρει: «Μπορεί στην αρχή να ήμασταν όλοι σοκαρισμένοι με την εγκυμοσύνη μου, αλλά λίγες μέρες μετά, ήρθε μια αποκόλληση, η οποία μας τρόμαξε αρκετά. Έκανα ό,τι  ήταν δυνατόν για να είναι καλά το έμβρυο, πήγα στο φαρμακείο ακολούθησα την αγωγή που μου έδωσε ο γιατρός μου, έμεινα σε ακινησία για κάποιο καιρό και περίμενα να φτάσει η ώρα για τον πρώτο υπέρηχο.

Εκεί είχαμε το άγχος αν θα είναι καλά το έμβρυο, κι αν θα ακούσουμε την καρδούλα του να χτυπά. Αυτό το γεγονός μας έδεσε περισσότερο με τον Λευτέρη και με έκανε συνειδητοποιήσω πόσο πολύ ήθελα αυτό το μωρό στην οικογένειά μας.

Εκείνο που με συγκίνησε πολύ σ’ αυτή την μικρή περιπέτεια υγείας που αντιμετώπισα ήταν η στάση του μεγάλου μου γιου του Άγγελου, ο οποίος κατάλαβε ότι δεν ήμουν καλά. Του εξηγήσαμε με το μπαμπά του τι συνέβαινε και εκείνος, επειδή είναι πολύ γλυκό παιδί με ανεπτυγμένη συναίσθηση και ευαισθησίες, ήταν πολύ τρυφερός και προστατευτικός απέναντι μου και μοιραζόταν την ίδια αγωνία με μένα για το πρώτο υπέρηχο. Με ρώτησε πώς αισθάνομαι, αν είμαι καλά και αν συνεχίζω να έχω αίμα».

*Πηγή εξωτερικής φωτογραφίας: NDP

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR