counter

Κηδεία Πάνου Νάτση: Ο συγκινητικός επικήδειος του Γιώργου Καπουτζίδη

Κηδεία Πάνου Νάτση: Ο συγκινητικός επικήδειος του Γιώργου Καπουτζίδη
Κηδεία Πάνου Νάτση: Ο συγκινητικός επικήδειος του Γιώργου Καπουτζίδη

Η είδηση του θανάτου του Πάνου Νάτση έσκασε σαν “βόμβα” στον καλλιτεχνικό κόσμο.

Ο 31χρονος ηθοποιός έχασε τη ζωή του σε θανατηφόρο τροχαίο που σημειώθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου 29 Ιανουαρίου στο κέντρο της Αθήνας.

Το δυστύχημα σημειώθηκε στις 6:30 το πρωί, όταν η μηχανή που οδηγούσε ο Πάνος Νάτσης συγκρούστηκε με φορτηγό στη συμβολή των οδών Δεληγιώργη και Κεραμεικού στο Μεταξουργείο.

Χθες το μεσημέρι, συγγενείς, συνάδελφοι και φίλοι του είπαν το τελευταίο αντίο στο κοιμητήριο Σχιστού.

Κατά τη διάρκεια της κηδείας εκφωνήθηκαν και επικήδειοι, με τον Γιώργο Καπουτζίδη να “ραγίζει” καρδιές με τα όσα είπε για τον Πάνο Νάτση.

Δείτε επίσης ΕΔΩ! Πάνος Νάτσης: “Ραγίζει” καρδιές η πρώτη ανάρτηση της συντρόφου του, Διονυσίας, μετά τον θάνατό του

Η δημοσιογράφος Άννα Ζηρδέλη στην εκπομπή “Super Κατερίνα” ανέφερε τον συγκινητικό επικήδειο του Γιώργου Καπουτζίδη για τον Πάνο Νάτση.

«Αυτό που μας συγκίνησε όλους χθες, χωρίς να το περιμένουμε, ήταν πως ο Γιώργος Καπουτζίδης που ήταν πολύ στενός του φίλος και συνεργάτης τα τελευταία χρόνια έβγαλε εξαιρετικό επικήδειο. Μίλησε για το πως γνωρίστηκε με τον Πάνο, πως πέρασε την οντισιόν, που ήθελε ένα κομμάτι κωμωδίας και ο Πάνος δεν είχε και είχε μια πάρα πολύ δύσκολη μέρα πηγαίνοντας στην οντισιόν άρχισε να του την εξιστορεί. Απλά ο Γιώργος Καπουτζίδης καθόταν εκεί και τον χάζευε και του λέει, “περνάς στην επόμενη φάση”. Μιλούσε για τις πολύχρωμες κάλτσες που λάτρευε να φοράει, για τον ρόλο που έγραψε πάνω του ο Γιώργος στις Σέρρες.

Μίλησε για το ποδοσφαιράκι που λάτρευαν να παίζουν και τους είχε πάρει άλλη συνάδελφος από το θέατρο, έπαιζαν πριν από κάθε παράσταση. Ήταν αυτές οι μικρές στιγμές που λάτρευαν και τους γέμιζαν. Φεύγοντας ο Πάνος, λέει ο Γιώργος Καπουτζίδης, πως έχει πάρει ένα κομμάτι δικό του μαζί εννοώντας τον ρόλο στη νέα του σειρά. Είναι πολύ χαρούμενος και ευτυχισμένος για αυτό. Μίλησε επίσης για ένα πολύ προσωπικό δώρο που είχε κάνει ο Πάνος στον Γιώργο, μια πυξίδα», είπε με δάκρυα στα μάτια η Άννα Ζηρδέλη.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR