counter

Kέλλυ Κελεκίδου: Διακοπές στη Λευκάδα! Δείτε αποκλειστικές φωτογραφίες!

Kέλλυ Κελεκίδου: Διακοπές στη Λευκάδα! Δείτε αποκλειστικές φωτογραφίες!
Kέλλυ Κελεκίδου: Διακοπές στη Λευκάδα! Δείτε αποκλειστικές φωτογραφίες!

Aπό τη Νάνσυ Μητροπούλου 

Διακοπές στη Λευκάδα για την Κέλλυ Κελεκίδου! Ο φωτογραφικός φακός του FTHIS.GR εξασφάλισε αποκλειστικές φωτογραφίες από τις καλοκαιρινές στιγμές της τραγουδίστριας που όπως βλέπετε δεν σταμάτησε τα παιχνίδια στη θάλασσα.

Η Κέλλυ Κελεκίδου κλέβει τις εντυπώσεις με την άψογη σιλουέτα της που μετά και από τη δεύτερη εγκυμοσύνη της, δείχνει ακόμα πιο ανανεωμένη από ό,τι ήταν πριν!

Η τραγουδίστρια μαζί με τον σύζυγό της, Νίκο Κουρκούλη έχουν επιλέξει να ζήσουν στην Αυστραλία και την Ελλάδα επισκέπτονται για διακοπές. Η Κέλλυ Κελεκίδου απαθανατίστηκε από τον φακό μας… εν ώρα δράσης και δείχνει να απολαμβάνει τις καλοκαιρινές στιγμές με την καρδιά της! 

Aξίζει να σημειωθεί ότι η Κέλλυ Κελεκίδου επιστρέφει και δισκογραφικά αφού μόλις κυκλοφόρησε επίσημα το νέο της τραγούδι απ’ την Heaven, με τίτλο  “Μια νύχτα γνωριστήκαμε”. Σε μουσική-στίχους του Κώστα Μεντζελόπουλου , σε μια διασκευή με πολύ φρέσκο ήχο και πολύ ρυθμό, που επιμελήθηκαν ο Κωνσταντίνος Παντζής και ο Νίκος Σουλιώτης. Ένα τραγούδι που σίγουρα θα χορέψουμε και θα το ακούσουμε πολύ το φετινό καλοκαίρι! 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR